Nakon tri kola i prve sezone košarkaša Studenta u najjačoj ligi BiH

Boris Džidić nije više trener Studenta, novi trener Neven Nikolić

adafd
30.10.2015.
u 06:15

Nakon samo tri kola u Ligi 12 košarkaša Bosne i Hercegovine, Boris Džidić nije više trener Studenta iz Mostara koji se ove sezone prvi put natječe u najjačem bosanskohercegovačkom košarkaškom društvu.

Otišao i pomoćnik Lerić

Uz Džidića koji je bio glavni trener, otišao je i njegov pomoćnik Samir Lerić. Pomalo je čudno što su se treneri i uprava kluba razišli nakon prve i visoke pobjede u prvenstvu Bosne i Hercegovine nad BN Basket Radnikom iz Bijeljine. No, iako visoka pobjeda često donese potrebno samopouzdanje cijeloj momčadi, došlo je neočekivano do razlaza. - Došlo je do neslaganja s predsjednikom kluba u načinu vođenja utakmice i događanjima na terenu, kao i izvan terena. Nakon razgovora vidio sam da su razlike nepremostive i razišli smo se, kazao nam je sada već bivši trener Studenta, nekada uspješan košarkaš Cibone, Širokog… Obično, kada se raziđu trener i klub, postavlja se pitanje što dalje, a mladi trener odgovorio je. - Malo ću se odmoriti. Četiri godine sam u trenerskim vodama. Počeo sam u Zrinjskom, tri godine sam uključen u rad mlade reprezentaciju Bosne i Hercegovine, vodio sam Student od najnižeg do prvoligaškog statusa. Sigurno ću se profesionalno baviti trenerskim poslom. Krenut ću na usavršavanja prateći rad kvalitetnih trenera u regiji i Europi. Ulagat ću u sebe i očekujem da ću dobiti poziv od nekoga kluba, zaključio je Boris Džidić, sada već bivši trener Studenta, za kojeg će ipak ostati zapisano kako je tom klubu donio prvu pobjedu u najvišem stupnju bosanskohercegovačke košarke.

Poznat nasljednik

U prva tri kola Student je doživio dva poraza i slavio nad Radnikom. Inače, mediji su jučer prenijeli vijest kako je novi trener Studenta postao Neven Nikolić. Riječ je o Metkovčanu koji je ranije radio i kao trener prve momčadi Zrinjevca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?