Međugorje

Benjamin Čolić novo pojačanje HŠK Zrinjski

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
29.01.2016.
u 07:00

HŠK Zrinjski je završio osmodnevne pripreme u Međugorju i jučer popodne vratio se u Mostar. U Mostaru će imati jedan slobodan dan, a onda u subotu odatle odlazi na turnir u Istru u Novigrad, gdje su lani osvojili ovaj turnir.

Kombiniranje treninga

Nekadašnji kapetan i sadašnji pomoćni trener plemića Mario Maka Ivanković o svemu tome nam je kazao:

- Imali smo jutros malo kraći trening oko sat vremena. Radili smo na podizanju snage gornjeg dijela tijela. Bio je potom i kondicijski trening koji je momčad uveo za poslijepodnevni trenažni rad te nastavio:

- Poslijepodne smo imali standardni trening. Glavni dio treninga bila je igra s loptom.

O pripremama u Međugorju ima samo riječi hvale:

- U Međugorju smo odradili maksimalno što smo zacrtali. Mislim da smo tražili bolje uvjete, bolje uvjete ne bi našli nigdje u regiji. Ovo je raj na svijetu što se tiče vremenskih prilika i što se tiče uvjeta rada. Daj Bože da nam otprilike ovako bude i u Istri, dodao je Ivanković.

Potvrdio nam je kako Benjamin Čolić dolazi u Zrinjski.

- On bi se trebao u Mostaru priključiti momčadi. Putuje s nama u Istru. S njim je sve dogovoreno. Vukomanović je otišao na posudbu u Olimpic.

Dvije ozljede brinu stručni stožer Zrinjskog.

- Imamo problema s Pekom koji vuče ozljedu, trenera tek s pola snage. I od utakmice s Osijekom imamo problem s Blaićem, kojemu je natekao skočni zglob. Dobio je jak udarac. Pitanje je koliko je ozbiljna ozljeda. Ne znamo hoće li u Istru ili će ostati u Mostaru na oporavku.

Pratio se rukomet

Ivanković i vratar Goran Karačić (najmlađi brat poznate rukometne braće Ivana i Igora) gledali su i uživali u igri Hrvatske na Euru u Poljskoj, gdje su u fantastičnoj utakmici savladali s 14 golova razlike domaće Poljake. Po Ivankovićevim riječima, vratar Karačić je zadnji dan priprema bio odsutan. Naime, mladi je vratar slomio dva zuba na reprezentativnom okupljanju i imao je operativni zahvat. Posljedica toga je to što mu nakon svakog malo većeg opterećenja nateknu zubi. To mu se ponovno pojavilo. Otišao je na pregled u Mostar, a o njegovom stanju će se malo više znati u petak. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije