Engleska

Asmir Begović: Nogometaši ne bi trebali opravdavati medalju

18.05.2017.
u 09:00

​Vratar Chelseaja i reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović osvojio je naslov prvaka Engleske, a dobit će medalju iako u ovoj sezoni nije upisao pet nastupa za svoju momčad u Premier ligi.

Asmir Begović nije sretan zbog pravila koje nalaže kako nogometaš mora nastupiti na pet utakmica kako bi opravdao medalju te smatra kako to treba biti promijenjeno u budućnosti, prenosi Goal.com.

- Mislim kako bi se to pravilo trebalo promijeniti. Svi smo bili članovi momčadi cijele godine. Trenirali smo skupa, žrtvovali se, igrali našu ulogu u momčadi svakodnevno. Uistinu mislim kako bi ponovo trebali razmotriti to pravilo jer ne mislim kako bi pet nastupa u sezoni trebalo opravdati medalju za naslov prvaka - rekao je Begović.

Asmir Begović je prije dva dana protiv Watforda upisao drugi nastup u Premier ligi, a u FA i Liga kupu upisao je svega po tri nastupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije