potpisao ugovor

Armin Duvnjak novi trener NK Vitez

Armin Duvnjak,NK Vitez
22.11.2023.
u 20:17

NK Vitez dobio je novog trenera i to je ovaj put Armin Duvnjak, piše n24.

Nogomet je počeo igrati kao šestogodišnjak u Čeliku iz rodne Zenice. S juniorskom momčadi Čelika osvojio je naslov državnog prvaka, a za prvu momčad zeničkog kluba debitirao je 2008. godine. Nakon Čelika igrao je za bh. klubove: Slogu iz Uskoplja, Rudar iz Kaknja, Zvijezdu iz Gradačca i Novi Travnik, a u inozemstvu je igrao u češkom Baniku i gibraltarskoj Europi. S Europom je osvojio gibraltarski kup u sezoni 2014./15.
Igračku karijeru je završio u Čeliku 2020. godine. A od danas će voditi NK Vitez.

U svojoj karijeri nizao je samo uspjehe, a ne sumnjamo da će i NK Vitez vratiti u prvoligaško društvo.

Pitali su Armina kakvi su mu dojmovi za Vitez, kakvi su mu planovi i što očekuje od rada u NK Vitezu?

Armin je za n24.ba izjavio kako je izuzetno zadovoljan gostoprimstvom u klubu i samom dobrodošlicom vodstva kluba. Dodao je da se od njega očekuje maksimalni angažman u radu samoga kluba, što će nada se i opravdati. Prvi dio ove sezone je bio jedan vid konsolidacije, a početkom iduće godine ću predstaviti plan i ciljeve same ekipe, zaključio je Armin.

Danas se u prostorijama kluba potpisao ugovor.

Iz kluba su se zahvalili bivšem treneru Iliji Babiću na angažmanu i susretljivosti. Ilija će ostati u strukturi kluba u radu sa omladinskim selekcijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?