Juventus

Allegri o sastavu u novoj sezoni, spomenuo i Pjanića

Miralem Pjanić
28.07.2021.
u 10:22

Novi trener Juventusa Massimiliano Allegri govorio je o sastavu koji će mu biti na raspolaganju naredne sezone, a "između redova" je spomenuo i eventualni povratak Miralema Pjanića u redove torinskog tima.

Allegri je na press konferenciji nakon povratka u Juventus dobio pitanje vezano za izvođenje slobodnih udaraca. Trenutno je glavni izvođač prekida Cristiano Ronaldo koji je postigao samo jedan pogodak iz slobodnog udarca od kako se nalazi u Juventusu i navijače zanima hoće li netko novi preuzeti tu odgovornost u narednoj sezoni.

“Sve će ovisiti od situacije. Ronaldo će možda izvoditi udarce iz velike daljine. Vidjet ćemo što će se dogoditi ako se ekipi pridruži još jedan desnonogi izvođač slobodnih udaraca”, rekao je Allegri što je navijače Juventusa navelo na razmišljanje.

Pjanić je za Juventus nastupao četiri godine prije odlaska u Barcelonu prošle godine i u tom razdoblju vrijedio za jednog od najboljih veznih nogometaša na svijetu. Prije Juventusa nastupao je za Metz, Lyon i Romu, a prošle sezone za Barcelonu odigrao je 30 mečeva u svim natjecanjima, piše N1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?