U četvrti Banija

Snažna eksplozija u zgradi: Desetak ozlijeđenih, demoliran kat!

Karlovac eksplozija
Foto: Zdravko Bičak/VLM
1/4
25.10.2013.
u 08:20

Policija je ogradila široko područje u okolici zgrade po kojem je razasuto mnoštvo ostataka od namještaja i građevinskog materijala. Oštećeni su prozori na svim okolnim zgradama.

U eksploziji koja se dogodila u stambenoj zgradi u ulici Stanka Vraza 42 u karlovačkoj četvrti Banija potpuno je demoliran jedan kat objekta.

Zasad je poznato da je ozlijeđeno desetak uglavnom starijih osoba. Podataka je li netko smrtno stradao još nema jer ekipe vatrogasaca raščišćavaju stan u kojem se dogodila eksplozija. Na terenu su i ekipe hitne pomoći koje zbrinjavaju unesrećene, a policija je ogradila široko područje u okolici zgrade po kojem je razasuto mnoštvo ostataka od namještaja i građevinskog materijala.

Oštećeni su prozori na svim okolnim zgradama. Prema prvim procjenama bila je riječ o eksploziji plinske boce. U stanu u kojem je došlo do detonacije navodno živi samo jedna starica.

Uskoro opširnije...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?