sarajevo

Smrt Harisa Hide još uvijek je misterij

haris01_nnn_bih_26082015
27.08.2015.
u 06:30

hamza žujo, sarajevski patolog koji je radio obdukciju, kazao je kako mu nije dopušteno govoriti o ovom slučaju

Druga policijska uprava Novo Sarajevo u petak ujutro je u Ulici bihaćka bb u blizini objekta u izgradnji pronašla je osobu s vidnim ozljedama u predjelu glave koja je davala znakove života.

Na ovo mjesto su po dojavi upućeni policijski službenici MUP-a Sarajevske županije, kao i ekipa Zavoda hitne medicinske pomoći Sarajevske županije.

Ubrzo preminuo

Oni su osobi, za koju je kasnije ustanovljeno da je dvadesetogodišnji Haris Hido iz Sarajeva, pružili liječničku pomoć na licu mjesta, te ga prevezli na Klinični centar Univerziteta Sarajevo (KCUS) gdje je u 9 sati istoga jutra dežurni liječnik konstatirao smrt.

Što se zapravo dogodilo nesretnom dvadesetogodišnjaku, još uvijek nije utvrđeno.

Kako je Haris Hido zadobio spomenute ozljede i je li u ovom slučaju po srijedi napad na njega, samoozljeđivanje ili pak nesreća, još uvijek je, nažalost, nepoznanica za istražne organe Sarajevske županije.

Naime, kako doznaje sarajevski portal Klix.ba, u Županijskom tužiteljstvu u Sarajevu ovo djelo još uvijek nije kvalificirano i iz te institucije je rečeno kako se očekuju obdukcijski nalazi preminulog Harisa Hide kako bi se s preciznošću moglo ustanoviti o čemu se zapravo radi. Po nalogu dežurnog županijskog tužitelja, tijelo nesretnog dvadesetogodišnjaka prevezeno je na prosekturu Bare gdje je vještak sudske medicine izvršio obdukciju tijela preminulog.

Bez komentara

Hamza Žujo, sarajevski patolog, koji je radio obdukciju, za Klix.ba je kazao kako mu nije dopušteno govoriti o ovom slučaju.

- Po nalogu županijske tužiteljice ne smijem govoriti o ovom obdukcijskom nalazu, jedino je što je kazao patolog Žujo za sarajevski portal.

Spomenimo i da je na mjestu očevida u petak pronađena crna torbica u kojoj su se nalazili osobni dokumenti preminulog Harisa Hide.

Iz MUP-a Sarajevske županije priopćeno je samo to da policijski službenici rade na rasvjetljavanju ovog događaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije