TUŽITELJSTVO BIH

Slučaj Pavlović banka: Uhićen i Blago Blagojević

uhićenje
11.02.2016.
u 16:07

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH SIPA danas su u okviru aktivnosti i potrage u predmetu Pavlović banka uhitili i osumnjičenog Blagu Blagojevića (66), priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Ranije je iz SIPA-e priopćeno kako su pripadnici te agencije na području Bijeljine uhitili osobu čiji su inicijali B.B. zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi s poslovanjem Pavlović banke.

U priopćenju je navedeno da će vlasnik Pavlović banke Slobodan Pavlović (78) i službenici ove banke u Bijeljini Petar Lazić (54), Ljiljana Garić (52) i B.B. biti privedeni u službene prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade, nakon čega će biti predani Tužiteljstvu BiH na dalje postupanje.

Postupajući po naredbi Tužiteljstva BiH, pripadnici SIPA-e danas su na području Bijeljine i Mostara uhitili tri osobe čiji su inicijali P.L, LJ.G. i S.P. zbog osnova sumnje da su počinile kazneno djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi sa poslovanjem Pavlović banke, priopćeno je iz SIPA-e. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije