Ni riječi o Vukovaru

Šljivančanin objavljuje knjigu "Branio sam istinu"

'veselinsljivancanin'
''
28.03.2012.
u 07:49

Knjiga “Branio sam istinu” počinje uhićenjem na Vidikovcu i završava se oslobađajućom presudom

BEOGRAD - Beogradske Večernje novosti pišu kako je ratni zločinac, član  "vukovarske trojke" Veselin Šljivančanin napisao knjigu "Branio sam istinu" koja će se moći kupiti od 4. travnja na kioscima u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

- Čim sam došao u zatvor, da bih skratio vrijeme i da bi mi bilo lakše, odlučio sam zapisivati sve ono što me zanima. Pisao sam od prvog dana svoj dnevnik i ispisao šest velikih rokovnika. Pokušao sam u ovoj knjizi točno predstaviti zatvorski život čovjeka koji je nepravedno odveden u zatvor. Opisao sam i ljude koje sam tamo susretao i s kojima sam bio, ono šta smo razgovarali i kako je teklo moje suđenje. Sve je zapisano i vjerujem da će čitatelji vidjeti pravu sliku kako se živi i šta se radi u zatvoru u Haagu, a sve ostale glasine i propagande su neistina. To je realna slika koju sam predstavio i svakome otvoreno mogu pogledati u oči - rekao je za Novosti Veselin Šljivančanin.

U iskrenoj ispovjesti o 2.450 dana u haaškom zatvoru, Veselin Šljivančanin prikazuje svoj put od vukovarskog i nacionalnog heroja, optuženika za ratne zločine, do ponovo slobodnog čovjeka, pišu Večernje novosti.

Knjiga “Branio sam istinu” počinje uhićenjem na Vidikovcu i završava se oslobađajućom presudom - pišu Novosti što znači da u ovoj knjizi neće biti Šljivančaninova viđenja rata u Vukovaru.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije