Društvena elita Hrvatske i BiH u Klobuku kod Ljubuškom na 
pokopu Krešimira Brkića, oca glavnog tajnika HDZ-a Hrvatske

Skupljane donacije za bolesnog branitelja na pokopu oca M. Brkića

sahrana
Foto: Zoran Grizelj
18.08.2014.
u 13:19

Na pokopu su bili i Milan Bandić, generali Mladen Markač i Damir Krstičević, Dunja Gotovina, dr. Nikica Gabrić, Zdravko Mamić, Davor Ivo Stier, Ivan Miloloža...

Na pokopu Krešimira Brkića, oca glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića u mjestu Klobuku u Ljubuškom, okupila se politička i društvena elita Hrvatske i BiH. Na ispraćaju, misi i obredu pokopa bilo je više stotina dužnosnika od predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i HDZ-a BiH Dragana Čovića, predsjedatelja Vijeća ministara BiH Vjekoslava Bevande, te drugih dužnosnika, zastupnika Hrvatskog sabora, župana i gradonačelnika.

Na pokopu su bili i Milan Bandić, generali Mladen Markač i Damir Krstičević, Dunja Gotovina, dr. Nikica Gabrić, Zdravko Mamić, Davor Ivo Stier, Ivan Miloloža... Svetu misu i obred pokopa u groblju Zastražnica predvodio je fra Robert Jolić. Milijan Brkić ranije na svom facebook profilu zamolio sve da umjesto izdvajanja novca za cvijeće i troškove pogreba, pomognu teško bolesnom dragovoljcu Domovinskog rata, samohranom ocu troje djece Ivi Kroli, kojem je potrebna žurna operacija u inozemstvu. 

Ključne riječi

Komentara 7

Džoo
16:20 18.08.2014.

Zbog pokopa nema već 3 mjeseca niko vremena da obiđe Posavinu i da vidi kako ljudi tamo žive poslije poplava.SRAMOTA netrebate dolaziti ni po glasove IZDAJICE.

JM
jezero-matica
16:12 18.08.2014.

Ovakova svita se nije okupila od Domovinskog rata.Dobro je da nas bar mrtvi ujedinjuju kad vec nemogu(nece)zivi,a Kresi vjecni mir od nemirni"Struktura"!

RO
rosa
20:17 18.08.2014.

Pokojniku pokoj vječni daruj mu Gospodine.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije