Pripreme

Široki Brijeg sutra igra protiv Odensea na jugu Turske

10.02.2016.
u 07:00

Jučer u 11 sati nogometaši Širokog Brijega otputovali su na jug Turske, u Antalyju, gdje će ostati deset dana i “odraditi” posljednji dio priprema pred početak proljetne sezone.

Već sutra Musina će momčad odigrati prvu od tri planirane utakmice u Antalyji. Protivnik će biti Shakter iz Kazahstana.

Tri dana poslije, 14. veljače, zakazana je ogledna utakmica protiv danskog Odensea, dok protiv poljske Wisle Plock Širokobriježani igraju 17. veljače.

Na put u Antalyju su otišli vratari: Antonio Soldo, Luka Bilobrk i Nikola Marić (Marić je ujedno trener vratara), potom igrači u polju: Dino Ćorić, Matej Karačić, Slavko Brekalo, Slavko Bralić, Boris Pandža, Jozo Špikić, Stipe Marković, Josip Barišić, Ivan Sesar, Davor Landeka, Dane Kožul, Mate Pehar, Zvonimir Kožulj, Ivan Crnov, Josip Ćorluka, Ivan Baraban, Luka Menalo, Godnness Ajayi, Wagner Santos Lago, Jure Ivanković, Ivan Krstanović, Ivan Buhač i Dino Kresinger, prvi trener Slaven Musa, pomoćni trener Mario Bazina, kondicijski trener Damir Crnjac, sportski direktor kluba Dalibor Šilić, fizioterapeut Dragan Mijatović te domar Zoran Bilać. Na odlasku u Tursku je bilo poprilično veselo. Dino Ćorić rekao nam je da se odlično osjeća i da jedva čeka početak proljetnog dijela prvenstva u nogometnoj Premijer ligi BiH, ujedno se zahvalio na čestitkama za prekrasan prodor i asistenciju za pogodak Zvonimiru Kožulju... Ivan Baraban iskoristio je priliku i zamolio nas je da s utakmice protiv Shaktera iz Kazahstana objavimo njegovu fotografiju:

-Ja ću ga fotografirati s klupe i poslati vam fotku na e-mail, obećao je Dane Kožul, ali Baraban kaže da će potražiti drugog “slikara”, jer vjeruje da Dane neće sjediti na klupi nego igrati...

- Igrat će svi, a kako će minutaža biti podijeljena, vidjet ćemo, rekao nam je trener momčadi Širokog Brijega Slaven Musa, zadovoljan što nema ozlijeđenih nogometaša:

- Samo je Godnness Ajayi dobio nezgodan udarac. Sve ostalo je u redu. Ajayi će izostati s prve utakmice, ali bit će spreman igrati već na drugoj, kaže strateg širokobriješke momčadi Slaven Musa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije