obožavateljice, pozor!

Zgodni Leo DiCaprio stiže u Beograd

Leonardo DiCaprio
Reuters/PIXSELL
16.02.2016.
u 08:36

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio (42) sredinom svibnja trebao bi posjetiti Beograd. Navodno će organizirati kasting za manju žensku ulogu u filmu 'Robin Hood'

Kako piše Kurir , glumac Leonardo DiCaprio u Beograd stiže sredinom svibnja te će organizirati kasting za manju žensku ulogu u filmu 'Robin Hood' koji i sam producira.

DiCaprio, koji upravo 'ganja' svog prvog Oscara, u Beogradu bi se trebao zadržati nekoliko dana, a u tom periodu navodno će potražiti i lokacije za snimanje filmova.

- Leo se osim glume bavi i produciranjem. Po nagovoru bliskog prijatelja, koji često boravi u Srbiji, doputovati će naš grad te posjetiti lokacije za snimanje. DiCaprio trenutno priprema dva filma, od kojih je jedan 'Robin Hood', čiji dijelovi bi se mogli snimati i u Srbiji - rekao je Kurirov izvor te dodao kako će glumac održati interni kasting na koji će pozvati mlade glumice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije