Susan Sarandon:

Želim snimati porniće da ženama bude ljepše

Susan Sarandon:
19.05.2016.
u 09:58

Nisam gledala puno pornića pa ni ne znam koji su najveći problemi tog žanra, ali očito je da rijetko koja žena uživa u scenama seksa koje nam nude. Sve mi to izgleda jeftino, ponižavajuće i neukusno, kaže Susan Sarandon (69).

Američka glumica, koja je 1996. osvojila Oscara za najbolju glavnu žensku ulogu časne sestre u filmu 'Odlazak u smrt', dodaje kako se nikad neće prestati baviti glumom.

- Znam da će kad-tad doći vrijeme kad me nitko neće htjeti gledati na velikom platnu, ali to ne znači da moram ići u mirovinu. Samo ću se premjestiti iza kamere. Bit ću redateljica pornića, a što se mene tiče, prvi mogu režirati i s 80 godina - rekla je Susan na 69. filmskom festivalu u Cannesu.

 

Osim što tvrdi da je pornoindustrija previše brutalna prema ženama, glumica je uvjerena kako nijedna glumica zapravo ne uživa na setu.

- Najveći problem je u redateljima. Takve filmove uglavnom režiraju frajeri, koji zapravo ni nemaju pojma što bi trebali raditi. Kao da im je neugodno. Žena najbolje poznaje ženu i baš zato želim snimiti pornić u kojem će žene napokon uživati - izjavila je Sarandon. Iako nikad nije glumila u filmovima za odrasle, seksi scene joj nisu strane. U 'Gladi' je 1983. završila u krevetu s Catherine Deneuve (72).

- U scenariju je pisalo da moj lik mora biti pijan. Natjerala sam redatelja da to promijeni. Pa kome normalnom treba alkohol za maženje sa seksi ženom - komentirala je Susan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije