Iscpljeni Robbie:

Volim svoju obitelj, ali želim imati svoj stan

fd
Instagram
13.12.2016.
u 09:45

U podrumu svoje vile želim urediti špilju u koju ću smjeti ući samo ja i možda moji prijatelji. Nekad se moram odmoriti od svoje obitelji, kaže pjevač Robbie Williams(42), prenosi 24sata.hr

Dodaje da obožava suprugu Aydu Field (37) i njihovo dvoje djece, kćer Theodore Rose(4) i sina Charltona Valetinea (2), ali da je život s dvoje male djece jako stresan, pogotovo uz njegov posao, koji iziskuje česta putovanja.

- Iscrpim se na turnejama, dajem sve od sebe i teško je onda posvetiti se Theodori i Charltonu. Za njih treba imati vremena i živaca - kaže.


Pjevač se nedavno ispričao voditeljima radijske emisije jer se boji da je bio 'predosadan'.

- Nadam se da je bilo OK i da ste se bar malo zabavili. Iscrpljen sam zbog promocije novog albuma - priznao je Williams te dodao da obožava svoj posao, ali da je trenutno 'mega zauzet'. 

Robbie i Ayda bi se uskoro mogli naći i na sudu zbog tužbe bivše asistenta Gillesa De Bonfilhsa kojemu su dali otkaz. Gilles ih je tužio prošle godine jer je Robbiejeva supruga, tvrdi, 'pred njim hodala gola i ispitivala ga o seksualnom životu'. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije