Dodjela “People's Choicea”

Vin Diesel pjevao pokojnom Paulu Walkeru

Vin Diesel
10.01.2016.
u 10:03

Trenutak večeri, koji je rasplakao sve prisutne, bio je kada je Diesel prijatelju otpjevao “See You Again”, što je ujedno naslovna pjesma filma “Brzi i žestoki 7”

Glumac Vin Diesel odao je počast pokojnom prijatelju, preminulom glumcu Paulu Walkeru, na dodjeli "People's Choice" nagrada. Uoči dolaska na pozornicu, kako bi pokupio nagradu, priznao je da se borio s raznim emocijama.

- Uvijek kažem da neću biti emotivan. Ovaj film bio je ljubav. Moja jedina poruka vama jest da biste bili iznenađeni što sve možete učiniti s ljubavlju. Bili biste iznenađeni koliko je jaka ta sila. Nismo htjeli snimati, jer je tragedija bila prevelika. Ljubav svih nas dovela je film do kraja, priznao je Vin.

Trenutak večeri, koji je rasplakao sve prisutne, bio je kada je Diesel prijatelju otpjevao “See You Again”, što je ujedno naslovna pjesma filma “Brzi i žestoki 7”, posljednjeg kojeg je Walker snimao, piše Faktor. 

Podsjetimo, Paul Walker tragično je preminuo 30. studenog 2013. godine, a u trenutku smrti bio je putnik u prijateljevom automobilu. Odvjetnici njegove kćerke, koja je tužila Porsche, tvrde da je u trenutku nesreće, sigurnosni pojas povukao Paulov torzo prema natrag, čime mu je potrgao rebra i zdjelicu, te ga doslovno zarobio u sjedištu.

Prema policijskom izvješću, crveni Porsche zabio se u rasvjetni stup, zapalivši se zbog prevelike brzine, a Roger Rodas, Paulov prijatelj, koji je sjedio za volanom, neposredno prije nesreće vozio je između 101-114 kilometara na sat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije