NASMIJAO SVE

VIDEO Marko Bošnjak urnebesno reagirao na svoj plasman na Dori: 'Ja nakon što ne idem na Eurosong'

marko bošnjak
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
21.02.2022.
u 17:03

Drugi po redu po bodovima bio je Marko Bošnjak s pjesmom 'Moli za nas'. On je osvojio sveukupno 179 bodova.

Hrvatska je u subotu odabrala da je naša iduća predstavnica na Euroviziji ove godine - Mia Dimšić. S pjesmom 'Gulity pleasure' osvojila je publiku koji su joj dali najveći broj glasova - 91 bod, a osvojila je i žiri koji joj je također dao najviše bodova - 166 bodova.

Drugi po redu po bodovima bio je Marko Bošnjak iz Rame s pjesmom 'Moli za nas'. On je osvojio sveukupno 179 bodova. Na svoj plasman se i našalio na svom TikTok računu i nasmijao pratitelje. 

- Ja nakon što sam drugi na Dori i ne idem na Eurosong - napisao je pored videa koji je imao sinkronizirani zvuk.

- Lagano, pa dobro, šta? - šalio se u videu koji možete pogledati OVDJE

Video je dobio preko 22 tisuća lajkova, a brojni obožavatelji podržali su ga u komentarima.  Riječ je o najmlađem natjecatelju ovogodišnje Dore koji je 19. veljače debitirao na opatijskoj pozornici, a pod svjetlima velikih pozornica već se dokazao. Marko je već kao 12-godišnji dječak pokazao da se zna istaknuti u masi odnijevši pobjedu u popularnom srpskom showu “Pinkove zvezdice”, a ovog puta pokušao je izboriti odlazak na Eurosong s pjesmom koju potpisuju Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić.

– “Moli za nas” je pjesma koja je savršen glazbeni prikaz mojih emocija i emocija većine ljudi danas. Smatram da će se svatko moći pronaći u jednom segmentu pjesme i nadam se da će ostaviti onakav dojam kakav priželjkujem – kazao nam je Marko koji o odlasku na Eurosong mašta još od malih nogu.

– Ideja o prijavi i odlasku na Eurosong moja je velika želja koju imam još djetinjstva. Već sam sad iznimno sretan što sam korak bliže ostvarenju tog cilja sa svojih 18 godina – napomenuo nam je mladi glazbenik u intervjuu uoči Dore. Marko trenutačno pohađa srednju školu za grafiku, dizajn i medijsku produkciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije