TALENT I MLADOST

Upoznajte novu pjevačicu grupe Colonia

Pixsell
14.06.2017.
u 10:16

Boris Đurđević predstavio je danas 25-godišnju Ivanu Lovrić kao novu pjevačicu grupe Colonia. Mladu pjevačicu publika je prvi put upoznala 2012. kada je snimila duet s Lukom Nižetićem.

Boris Đurđević, osnivač grupe Colonia u intervju koji je dao za Večernji list prije dva dana je rekao kako je dobi tridesetak ponuda pjevačica i priznao je da će izbor biri težak jer mu prijedlozi pristižu sa svih strana.

Boris je uspio donijeti odluku o tome tko je nasljednica Indire Levak i predstavio ju je u današnjem Storyju. Riječ je o Ivani Lovrić koju je publika upoznala 2012. kada je njen talent prepoznao Luka Nižetić s kojim je tada snimila duet u pjesmi "Nek padne mrak". Nakon toga dobila je i poziv za sudjelovanje na Zagreb Festu, a pjevala je i u rock bendu Roko. Rodom je iz Miljevaca pored Drniša, studirala je elektrotehniku i kaže da joj je velika čast biti novom pjevačicom Colonije. 
 

Foto: Instagram

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije