GLAZBENA ZVIJEZDA

Trudna Rihanna pozirala u donjem vešu i pokazala raskošne obline, pratitelji: 'Apsolutno prekrasna'

Rihanna
John Angelillo/NEWSCOM
13.07.2023.
u 07:40

Rihanna je na svojem Instagramu promovirala svoju novu kolekciju brenda donjeg rublja Savage X Fenty i to fotografijama na kojima ona pozira u grudnjaku i tangama

Glazbena zvijezda Rihanna (35) trenutno je trudna sa svojim drugim djetetom, a ona ni u visokoj trudnoći ne staje s poslom. Rihanna je na svojem Instagramu promovirala svoju novu kolekciju brenda donjeg rublja Savage X Fenty i to fotografijama na kojima ona pozira u grudnjaku i tangama.Osim povećeg trudničkog trbuha, pjevačica je ponosno pokazala i svoje raskošne obline, a posebnu pažnju ukrale su njezine tetovaže.

„Apsolutno prekrasna“, pisali su joj pratitelji u komentarima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Rihanna je svoj brend donjeg rublja osnovala 2018. godine, a otpočetka je pozirala i za svaku dosadašnju kampanju.

Inače, pjevačica je nedavno proslavila prvi rođendan svojeg sina, čije je ime dugo skrivala od javnosti, a nedavno se doznalo da ga je nazvala RZA Athelston Mayers. Sinčića je dobila s reperom ASAP Rockyjem, s kojim sada čeka i drugo dijete. To je otkrila tijekom svog nastupa na Super Bowlu. Njezin trbuščić mogao se primijetiti u uskoj modnoj kombinaciji tijekom nastupa, a sretne vijesti potvrdili su njezini suradnici nakon showa.

Dodajmo i da Rihanna i kontroverzni reper čije je pravo ime Rakim Mayers hodaju nešto manje od tri godine. Iako su prijatelji godinama, službeno su počeli izlaziti tek nakon RiRinog prekida s njezinim bivšim dečkom Hassanom Jameelom početkom 2020. Zadržali su tajnim početak svoje romanse usred pandemije koronavirusa 2020. godine. Krajem te godine prvi puta zajedno su ih snimili paparazzi.  Nagađanja da su u ozbiljnoj vezi počela su kada ga je Rihanna odvela kući na Barbados na praznike krajem 2020. Tijekom pandemije, dvojac je čak zajedno putovao Amerikom, a zajedno su zablistali i crvenom tepihu Met Gala u rujnu 2021. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije