velika promjena

Trend: Nakon Borne i Kristen Stewart pokazala ćelavu glavu

Kristen Stewart
Foto: IPA/PIXSELL/kolaž
1/2
08.03.2017.
u 21:03

Glumica je odrezala bujne uvojke i obukla hlače te ponosno rekla da je gay.

Glumica Kristen Stewart (26) godinama je bila poznata kao dugokosa brineta. S tim se imidžom proslavila i u 'Sumrak sagi', a sad je postala plavuša izbrijane glave.

- Ponosna sam što sam gay. Ja se ne sramim svoje seksualnosti - kaže glumica. Novi drastično promijenjen izgled je predstavila na premijeri filma 'Personal Shopper' u Los Angelesu, a kolege glumci su je jedva prepoznali, piše 24sata.hr.

Nova frizura joj odlično stoji, predivna je jer ima pravilne crte lica - neki su od komentara obožavatelja. Glumica izbjegava nositi haljine na crvenom tepihu, pa se tako i na premijeri pojavila u hlačama.

Foto: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Stewart od prošle godine ljubi Viktorijinu anđelicu Stellu Maxwell (26), koja je 2015. bila u vezi s pjevačicom Miley Cyrus (24). S kolegom iz 'Sumraka' Robertom Pattinsonom (30) u vezi je bila četiri godine. Prevarila ga je s s redateljem Rupertom Sandersom (45).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije