JOŠ JEDNA U NIZU

Talijanska zvijezda ponovo kažnjena zbog klađenja! Tonali propada sve dublje

Sandro Tonali
Scott Heppell/REUTERS
03.05.2024.
u 07:43

Zbog suspenzije FIGC-a mladi je Talijan u dresu nove momčadi upisao samo osam nastupa i jedan gol, a Newcastle je daleko od ponavljanja prošlosezonskog uspjeha kada je četvrtim mjestom osigurao nastup u Ligi prvaka

Veznjak engleskog nogometnog prvoligaša Newcastle Uniteda Sandro Tonali (23) kažnjen je s dva mjeseca zabrane nastupa uvjetno te sa 20,000 funti zbog kršenja pravila vezanih uz zabranu klađenja u Engleskoj, objavio je Engleski nogometni savez (FA).

Ovako izrečena kazna znači kako će se Tonali moći vratiti natjecanju nakon što mu istekne 10-mjesečna zabrana nastupa koju mu je 27. istopada prošle godine izrekao Talijanski nogometni savez (FIGC) uz uvjet da ne počini novi prekršaj.

Prošle jeseni FIGC je kaznio Tonalija zbog klađenja na utamice u Italiji te zbog toga ovaj talentirani veznjak neće moći nastupiti na EURU u Njemačkoj gdje će Italija braniti naslov prvaka, a jedan od suparnika u skupini B bit će joj Hrvatska.

 

Na početku ove sezone Tonali je prešao iz Milana u Newcastle za 70 milijuna funti te je odmah pokazao kako bi trebao biti veliko pojačanje za "svrake". No, ubrzo je uslijedila suspenzija FIGC-a pa je mladi Talijan u dresu nove momčadi upisao samo osam nastupa i jedan gol, a Newcastle je daleko od ponavljanja prošlosezonskog uspjeha kada je četvrtim mjestom osigurao nastup u Ligi prvaka.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?