69 joj je godina

Susan Sarandon izbacila grudi u novoj vrućoj reklami

Susan
29.06.2016.
u 10:54

Pred Susan Sarandon uskoro je proslava okruglog 70. rođendana, no slavna glumica apsolutno nema namjeru otići u mirovinu, niti se prepustiti izgledu bakice.

Štoviše, i dalje izgleda fantastično i koristi svaku priliku da to pokaže, a najnovija se ukazala u vidu vruće reklame za jesensku kolekciju Marca Jacobsa.

Kao i na dodjeli SAG nagrada ranije ove godine, kada je podigla popriličnu količinu prašine svojim seksi izgledom, i u novoj reklami u prvom su planu njene grudi, a uz fotografiju kojom je najavio novu kampanju dizajner je otkrio i da se čitavog života divi Susan.

"Na početku moje karijere imao sam priliku prvi put upoznati Susan. Njenoj inteligenciji, hrabrosti, snazi i uvjerenjima sam se oduvijek divio. Susan ima tu zavodničku crtu žene koja uvijek kaže ono što misli i umjetnice koja je spremna riskirati. Kao glumica, njen talent i snaga su nevjerojatni", napisao je između ostalog Jacobs u podužem postu uz fotografiju prelijepe Sarandon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije