Davor Grgin

Stručnjak za odnose s javnošću otputovao u Tajland, otkrio nam detalje

24.03.2024.
u 18:34

Oduvijek mi je bila želja posjetiti Tajland pa čim mi se pružila prilika, organizirao sam putovanje s prijateljima. Posjetili smo više lokacija, kao što Koh Yao Noi, Krabi, Phuket, Phi Phi otočje, James Bond i Monkey beach - priča nam stručnjak za odnose s javnošću Davor Grgin, koji je s nekoliko prijatelja, među kojima je i pjevačica Severina, odlučio hladne ovdašnje dane zamijeniti pravim toplim ljetom daleko od Hrvatske. Nije prvi put da je Davor otputovao u neku egzotičnu zemlju, a to mu je, kaže, najdraže napraviti kada uhvati vrijeme za odmor od užurbanog tempa i goruće svakodnevice. Tada na zimu doslovce voli zaboraviti.

- Kada je u Hrvatskoj zima, tada volim otputovati u neke egzotične, toplije krajeve i u potpuno drugu vremensku zonu. Tako se u potpunosti resetiram. I priznajem da tada i nisam previše dostupan svojim kolegama i klijentima - kroz smijeh za Večernji list govori simpatični Grgin, kako ga od milja zovu prijatelji i kolege.

Vlasnik agencije za odnose s javnošću "PR365" opisuje nam Tajland kao zemlju velikih krajnosti. - S jedne strane možete doživjeti luksuz u punom sjaju, dok s druge strane vidjeti i onu siromašnu stranu. Bez obzira na tu drugu stranu, ljudi su zaista vedri, susretljivi i nasmijani - iskreno nam objašnjava, a ondje je s društvom proveo nezaboravna dva tjedna te je iskoristio svaku minutu za uživanje i istraživanje ove šarolike zemlje.

Put do ove zemlje i nije baš "na ruku", a to nam pojašnjava i Grgin, veliki zaljubljenik u daleke destinacije. - Letjeli smo preko Dubaija, let je trajao 16 sati, s čekanjima. Što se tiče dugih putovanja, prije polaska naoružam se dobrim filmovima i glazbom. Ali kad je dobro društvo u pitanju, vrijeme brzo prođe. Hvala Bogu, tema za razgovor nikad ne nedostaje - dodaje Davor koji kaže kako nije od onih putoholičara koji dugo planiraju putovanja, ali ipak, tu se uvijek pronađe jedan "organizator" kada su u pitanju njihova ekipna putovanja.

- Imamo jednu prijateljicu koja je odlična u planiranju pa nam je zato i ovaj put bio i više nego dobro isplaniran. Inače sam ležerna osoba pa volim ići dan po dan, pogotovo na odmoru. Posjetili smo sve one nezaobilazne turističke lokacije koje sam već naveo, ali ono što me zaista fasciniralo jest Maya Bay, gdje se snimao kultni film "Žal" s Leonardom DiCapriom - prepričava te nam otkriva kakvi su Tajlanđani kao domaćini i jesu li gostoljubivi kao i mi Hrvati...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije