KRALJEVSKA OBITELJ

Što se događa s Kate Middleton? Procurila navodna snimka nje i princa Williama

Kate Middleton i princ Wiliam
Reuters
13.03.2024.
u 09:28

Radi se o fotografiji kraljevskog para koji je snimljen kako zajedno napušta dvorac Windsor, samo nekoliko sati nakon što se Kate ispričala zbog uređivanja fotografije koju je objavila na Instagramu za Majčin dan

Ne stišavaju se reakcije stručnjaka i obožavatelja britanske kraljevske obitelji na fotografiju princeze Kate s djecom. Naime, fotografiju je ubrzo nakon objave nekoliko agencija obrisalo zbog sumnje o Photoshopu ili "staroj ljetnoj fotografiji dok je Kate bila još zdrava", a princeza se nakon toga ispričala te kazala da je željela fotografiju malo uljepšati u raznim aplikacijama. No, obožavatelje kraljevske obitelji ovo je zabrinulo, a neki smatraju i da je to znak da princezino zdravstveno stanje nije dobro. 

No, kako bi se spriječile glasine pojavila se još jedna fotografija. Radi se o fotografiji kraljevskog para koji je snimljen kako zajedno napušta dvorac Windsor, samo nekoliko sati nakon što se Kate ispričala zbog uređivanja fotografije koju je objavila na Instagramu za Majčin dan. Nakon toga prince se sam pojavio u Westminsterskoj opatiji na obljetnici Dana Commonwealtha, a potom i na ceremoniji Earthshot Prize, dok je Kate prema pisanju britanskih medija išla na privatni sastanak, no nije poznato kamo se točno otputila. Kate na najnovijim paparazzo fotografijama gleda kroz prozor automobila, dok William gleda u ekran svog mobitela, a možete ih pogledati OVDJE. 

Inače, o svemu se oglasio i izvor blizak obitelji. - Nešto užasno nije u redu. Ideja da Kate nije mogla sjediti tijekom jednog fotografiranja govori mi da je ovo mnogo strašnija situacija nego što itko zna, kazao je nedavno izvor blizak kraljevskoj obitelji o zdravstvenom stanju 42-godišnje princeze Kate Middleton za britanski The Post. Dogodilo se to odmah nakon što je Kensingtonska palača objavila obiteljsku fotografiju koju je snimio 41-godišnji princ William, inače prvi sljedeći nasljednik koji čeka u redu da preuzme kraljevsku krunu, a koja pokazuje Kate Middleton s njihovo troje djece.

 

– Kao i mnogi amaterski fotografi, povremeno eksperimentiram s uređivanjem fotografija. Htjela sam se ispričati zbog bilo kakve zabune koju je izazvala obiteljska fotografija koju smo jučer podijelili s javnosti – poručila je princeza od Walesa, prenosi Daily Mail. Nakon što je bila na operaciji abdomena u siječnju, princeza od Walesa oporavljala se u Anmer Hallu, u ladanjskoj kući iz 19. stoljeća koja je smještena u engleskom selu Anmer.

Ta je kuća bila cijenjeno utočište u britanskoj kraljevskoj obitelji. Međutim, nedavni događaji gurnuli su ovu nekretninu u središte globalne pozornosti, a zabrinutost se vrti oko zdravlja i lokacije Kate Middleton. Ovu rezidenciju dijeli s princem Williamom nakon što ju je par dobio kao vjenčani dar od pokojne kraljice Elizabete II.

Podsjetimo, unatoč nemirima i lošem zdravstvenom stanju Kate i kralja Charlesa III. koji se bori s rakom, Middleton je prošlog ponedjeljka uočena kako nakratko napušta dvorac Windsor s princem Williamom. Glava joj je bila okrenuta na stranu, a kamere joj nisu mogla uhvatiti lice. Par je krenuo na putovanje u Westminster Abbey, obilježavajući princezino prvo pojavljivanje u više od dva mjeseca od njezine operacije.

Anmer Hall, sa svojih deset spavaćih soba, bazenom i privatnim teniskim terenom, dugo je bio utočište za kraljevsku obitelj i njihovo troje djece, posebno tijekom pandemije. Od 2015. do 2017. Anmer Hall služio je kao primarna rezidencija para, pružajući predah od njihovih kraljevskih dužnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije