Stariji sin Violete iz Boljeg života slavi rođendan, ona je objavila emotivnu poruku: "Andrej moj..."

Lidija Vukićević
Instagram
10.04.2024.
u 22:11

Lidija Vukićević ponosna je mama sina Andreja, koji danas slavi rođendan, a ona je tim povodom objavila emotivan tekst na svom Instagramu.

Glumica i zvijezda serije "Bolji život" Lidija Vukićević s bivšim suprugom, nogometašem Mitrom Mrkelom dobila je sinove Davida i Andreja.

Danas je poseban dan za njezinu obitelj jer stariji sin Andrej slavi rođendan, a Lidija je tim povodom na svom Instagramu objavila emotivni tekst. 

"Majke se rađaju u istom trenutku kad i djeca. Sretan rođendan, Andrej moj", napisala je Lidija, a čestitke su se samo nizale.

Jedan detalj posebno je iznenadio pratitelje, a to je izgled njezina najstarijeg sina. 

 

Foto: Instagram

S obzirom na to da je Lidija objavila njegovu fotografiju u odijelu, na kojoj je savršeno sređen, nije ni čudno što mnoge dame nisu ostale ravnodušne na Andrejev izgled, prenosi Dnevnik.hr.

Lidija je jednom za Blic otkrila ispituje li svoje sinove o braku. 

"Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovjek poželi... Imaju djevojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati to jer na brak i ljubav gledam drukčije, to je iz emocije, nije nešto u stilu - došle su godine, pa se mora. Ne mora se ništa" rekla je za Blic svojevremeno.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije