Srpska starleta

Soraja: 'Smanjila sam grudi i usne jer mi je zdravlje bilo ugroženo...'

SORAJA
17.12.2016.
u 14:00

Sretna sam što sam ispravila ovu pogrešku i sviđa mi se kako sad izgledam, rekla je Soraja Vučelić (30) nakon operacijskog zahvata, prenosi 24sata.hr

Srpska starleta izvadila je silikonske umetke iz grudi i usana na preporuku liječnika. Rekli su joj da bi mogli puknuti zbog njihove veličine. Soraja nije htjela riskirati te je po tko zna koji put otišla pod nož u beogradsku polikliniku.

Operacija je prošla dobro, a sad mora mirovati. Prije odlaska na operacijski stol obožavatelje je počastila selfiejem na društvenoj mreži. Starleta je dosad bila na povećanju grudi i usana, korigirala je i izbijelila zube, stanjivala nos, a redovito ide na injekcije hijaluronskih filera.

Na operacije je potrošila, kako je rekla, 'onoliko koliko vrijedi njezin džip koji su joj zapalili u Crnoj Gori'. Vrijednost mu je inače 90.000 eura.

- I prirodno sam imala raskošne grudi, a otkad sam stavila silikone izgledaju baš velike. Više tipova mi je prilazilo kad sam bila prirodnija nego nakon operacija - rekla je srpska starleta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije