lijepi i zgodni

Sedam najzgodnijih hrvatskih glumaca!

Josip Regovic/Sandra Simunovic/Danijel Berkovic/Marko Prpic/PIXSELL
14.04.2022.
u 17:08

Neki od njih su u ljubavi s djevojkama iz Srbije.

Goran Bogdan

Goran Bogdan važi za velikog zavodnika, a žene ga često oslovljavaju sa ‘šarmer iz Širokog Brijega’. Iza sebe ima veliki broj televizijskih i filmskih uloga, a najveću pažnju privukao je ulogama u filmovima ‘Sonja i bik’, ‘Neke druge priče’ i tako postao rekorder po broju uloga na Filmskom festival u Puli. Pored toga, jedan je od glavnih glumaca serije ‘Senke nad Balkanom’, kao i u kriminalističko-dramskoj seriji ‘Močvara’, piše zadovoljna.nova.rs.

Foto: Instagram

 

O svom privatnom životu ne priča mnogo. Ono što znamo je da iako su prekinuli na neko vrijeme, srpska glumica Jovana Stojiljković i Goran Bogdan zbližili su se ponovno na snimanju serije ‘Područje bez signala’ i obnovili svoju romansu.

Frano Mašković

Poznat je po ulogama u serijama ‘Na terapiji’, ‘Naša mala klinika’ i ‘Luda kuća’. A glumio je i u filmu ‘The Eighth Commissioner’, koji je bio u nominaciji za Oskara u kategoriji najboljeg ostvarenja na stranom jeziku.

 

 

The Hollywood Reporter je nahvalio film i o glumcu su napisali da je izneo ovaj film.

Janko Popović Volarić

Janka znamo po ulogama u ‘Čudne ljubavi’, ‘Čista ljubav’ i ‘Kud puklo da puklo’.

 

 

Glumac je bio u vezi s Tijanom Pečenčić. Oni su se spojili tijekom snimanja serije ‘Kud puklo da puklo’, a prvi put su viđeni zajedno na Danima hrvatskog filma. U hrvatskim medijima spekuliralo se da je razlog raskida bila udaljenost, te da zbog gustih rasporeda nisu imali vremena viđati se i da žive na relaciji Beograd-Zagreb.

Goran Višnjić

Pre ‘Hitne službe’, Višnjić je glumio manje uloge u filmovima ‘Mirotvorac’, ‘Dobrodošli u Sarajevo’ i ‘Practical Magic’. Čak se 1998. godine pojavio u Madoninom spotu za pesmu ‘The Power of Good-Bye’, što ga je lansiralo u holivudske filmske vode. Pridružio se ekipi ‘Hitne službe’ na snimanju šeste sezone krajem 1999. godine, a 2008. postao je njen glavni glumac.

 

 

On takođe ima vrlo skandalozan brak s Ivanom Vrdoljak, odnosno sada Evom Višnjić. Naime, on ju je varao i dobio je izvanbračno dete sa svojom školskom prijateljicom iz Šibenika. Ali, oni su sve te probleme prevazišli i žive sretno u Americi – s tim da je ona promenila ime samo da je Amerikanci ne bi zvali ‘Ajvana’, jer većinom tako to čitaju.

Marko Petrić

Marko je hrvatski kazališni, filmski  i televizijski glumac. Imali smo priliku gledati ga u seriji ‘Kumovi’, ali i ‘Senke nad Balkanom’.

 

 

Naime, 34-godišnji Marko je jedan od natjecatelja hrvatske verzije zabavnog programa ‘Ples sa zvezdama’, a moramo priznati da je tamo i osvojio jednu od najljepših plesačica – Tinu Walme.

Slavko Sobin

Sa 18 godina preselio se u Los Anđeles da studira glumu na Američkoj akademiji dramskih umjetnosti, gdje je diplomirao 2007. Po povratku u Hrvatsku seli se u Zagreb i radi kao slobodni umjetnik u nekoliko kazališta: Merlin teatar, Otvoreno sveučilište Velike Gorice, DK Dubrava. A, 2009. godine se vraća u Split.

 

 

Godine 2015. igrao je borca Meereenese u epizodi serije Igre prestola ‘Sinovi Harpije“. Imao je još nekoliko stranih angažmana, a najznačajniji je onaj na filmu “Papilon” gde je glumio sa zvijezdom filma “Boemska rapsodija” Ramijem Malekom. Tvrdi i da njegovo ime kada se izgovara zvuči kao ime poznate glumice, a tako mu se i djed zvao.

„Molio je da mi ne daju njegovo ime. Roditelji ga nisu poslušali. Djed je bio jedan od najboljih i najplemenitijih ljudi koje sam upoznao. Fizički ličim na njega, a Slavko Sobin zvuči kao Merilin Monro“, istaknuo je Slavko u jednom intervjuu.

Filip Juričić

Nakon završetka glumačke akademije u Zagrebu, posvetio se kazališnim  predstavama, a onda i televiziji. Hrvatskoj javnosti najpoznatiji je po ulozi nogometaša Marka Marušića u hrvatskoj telenoveli ‘Ljubav u zaleđu’.

 

 

Filip je više puta istaknuo da je u sretnoj vezi sa izabranicom Ninom sa kojom je 2018. godine dobio sina. Ni Filipu ni Nini to nije prvo dijete, naime, on već ima sina iz prethodne veze s profesoricom hrvatskog jezika, dok Nina ima kći iz prethodnog braka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije