LIJEPA PJEVAČICA

Rihanna se odlučila na promjenu izgleda: Ošišala svoju dugu kosu i ofarbala je u plavo

23.03.2024.
u 19:37

Rihanna se odlučila na hrabru promjenu izgleda. Naime, lijepa pjevačica je ošišala svoju dugu kosu i ofarbala je u plavo.

Fotografi su je snimili u Santa Monici dok je dolazila na poslovni sastanak. Bila je ležernije odjevena, a izgled je upotpunila sunčanim naočalama i nakitom.
Već duže vrijeme je fokusirana na svoj brend Fenty Beauty pa je tako najavila kako će on od prvog travnja ove godine biti dostupan i u Kini. Nedavno se s njom u reklami pojavio njezin partner, reper ASAP Rocky s kojim ima dva sina - Riota i RZA.
Indijski milijarder Mukesh Ambani je početkom ovog mjeseca luksuznu zabavu za svoj sina Ananta Ambanija i njegovu zaručnicu Radhika Merchant.
Rihanna je održala nastup za koji je bila plaćena čak šest milijuna eura. No, dobila je kritike fanova koji misle kako se nije dovoljno potrudila.
Na pomenutoj zabavi su bili ASAP Rocky, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump, indijski milijarderi Gautam Adani i Kumar Mangalam Birla, brojne bolivudske zvijezde - Deepika Padukone, Shah Rukh Khan and Rani Mukherjee itd. Anant i Radhika će se vjenčati u srpnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije