RIOT ROSE MAYERS

Rihanna po prvi put u javnosti s drugim sinom, obiteljske fotografije raznježile sve

Rihanna
Veeren -Christophe Clovis / Bestimage
20.09.2023.
u 07:30

Rihanna je organizirala fotografiranje njezine obitelji pa su tako maleni Riot, prvorođeni RZA, ASAP Rocky i Rihanna pozirali zajedno po prvi put u javnosti

Pjevačica Rihanna (35) i reper ASAP Rocky (34) prije mjesec dana dobili su drugo dijete, sina kojem su dali ime Riot Rose Mayers. Tako su se držali tradicije, jer su prvom sinu dali ime RZA Athelston po legendarnom osnivaču hip-hop grupe Wu-Tang Clan. Cijeloj obitelji tako ime tako počinje slovom R. Slavna mama trudi se svoju djecu držati podalje od očiju javnosti, no odlučila je najmlađeg sina pokazati svima gotovo dva mjeseca nakon rođenja, ali u organiziranom okruženju.

Naime, Rihanna je organizirala fotografiranje njezine obitelji pa su tako maleni Riot, prvorođeni RZA, ASAP Rocky i Rihanna pozirali zajedno pored automobila. Riot je bio odjeven u rozi kompletić dok je stariji RZA na sebi imao traperice i plavu majicu. Pjevačica je bila odjevena u plave tajice i traper jaknu, dok je njezin partner bio odjeven u traperice i bijelu majicu. Fotografije sretne obitelji možete pogledati OVDJE.

Inače, Rihanna i reper A$AP Rocky bili su bliski prijatelji gotovo desetljeće.  Rihanna i kontroverzni reper čije je pravo ime Rakim Mayers hodaju nešto manje od tri godine. Iako su prijatelji godinama, službeno su počeli izlaziti tek nakon RiRinog prekida s njezinim bivšim dečkom Hassanom Jameelom početkom 2020. Zadržali su tajnim početak svoje romanse usred pandemije koronavirusa 2020. godine. Krajem te godine prvi puta zajedno su ih snimili paparazzi. 

Nagađanja da su u ozbiljnoj vezi počela su kada ga je Rihanna odvela kući na Barbados na praznike krajem 2020. Tijekom pandemije, dvojac je čak zajedno putovao Amerikom, a zajedno su zablistali i crvenom tepihu Met Gala u rujnu 2021. godine.  Glazbenica je prvi put medijima pokazala svoga sina u ožujku ove godine.

Rihanna, koja je malenoga rodila u svibnju prošle godine, rijetko je govorila o djetetu te nije otkrila ni ime, a samo je jednom prilikom podijelila snimku dječaka na društvenim mrežama i to u prosincu prošle godine na TikToku. Tada je u intervjuu za Washington post kazala kako je razlog tome manjak vremena.

-  Jednostavno nismo stigli do toga. Živimo punim plućima. Ali pretpostavljam da postoji određena sloboda koja dolazi s takvim objavljivanjem – rekla je te sina opisala kao zabavnog i sretnog.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije