ozlijedio zaštitara

Provalnika upucali u domu Mirande Kerr

Miranda Kerr
Hubert Boesl/DPA/Pixsell
15.10.2016.
u 14:57

Kada se provalnik našao unutar imanja, sukobio se sa zaštitarom i ubo ga u oko, a zaštitar je njega upucao četiri puta, od čega jednom i u glavu

U manekenkinom domu u Malibuu, gdje ona živi sa svojim sinom Flynnom, sinoć se odigrala prava drama. Provalnik je teško ozlijedio zaštitara, koji ga je upucao četiri puta. Na sreću, u trenutku napada Miranda Kerr (33) i njezin petogodišnji sin Flynn nisu bili kod kuće kada je u petak prije podne provalnik preko ograde ušao u njezino imanje u Malibuu.

Kada se našao unutar imanja, sukobio se sa zaštitarom i ubo ga u oko, a zaštitar je njega upucao četiri puta, od čega jednom i u glavu. Obojica su u bolnici u Los Angelesu i nemaju ozlijede opasne po život.

- Policija je reagirala na pucnjavu u Malibuu. Otkrili su da se zaštitar fizički sukobio s provalnikom. Zaštitar je uboden u lice i ima manje ozlijede. On je pištoljem upucao provalnika nekoliko puta u glavu i torzo. Ni jedan nama ozlijede opasne po život - stoji u izvješću glasnogovornika šerifovog ureda u Los Angelesu.

Policija nije mogla potvrditi je li u vrijeme napada još netko bio na imanju, a u medijima se pojavila informacija i da je napadač beskućnik. Cijeli sukob odigrao se u dvorištu posjeda.

Napadu je svjedočio susjed zajedno s nekoliko radnika te su odmah priskočili u pomoć ozlijeđenom zaštitaru.

- Provalnik je i nakon što je upucan još mahao nožem i pokušao napasti zaštitara - rekao je susjed manekenke, koji se predstavio samo kao Jerry, prenosi 24sata.hr. 

Kerr je imanje kupila za 2,15 milijuna dolara nakon razvoda s glumcem Orlandom Bloomom (39), s kojim i ima sina Flynna.
Manekenka je sada u vezi s osnivačem Snapchata Evanom Spiegelom (26) i većinu vremena provodi u njegovoj vili u elitnom predgrađu Los Angelesa, Brentwoodu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije