Skriva svoj identitet

Princeov tajni sin bi mogao dobiti sve

Prince
07.05.2016.
u 11:05

Zvalo nas je nekoliko stotina ljudi. Svi tvrde da su Princeova rodbina i da zato imaju pravo na dio njegova novca. Samo jedan muškarac ima priču koja bi mogla biti istinita, rekao je John Hilbert iz agencije za istraživanje obiteljskih veza.

Dodaje kako 35-godišnjak, koji tvrdi da je sin pokojnog pjevača Princea, živi na američkom srednjem zapadu i radi 'klasičan posao od 9 do 17 sati', a njegova je majka, kaže, ‘80-ih provela nekoliko noći s glazbenikom. Tajni sin je agenciji čak dostavio datume, a dani u kojima je njegova majka navodno bila intimna s Priceom poklapaju se s rasporedom koncerata koje je američki glazbenik imao početkom ‘80-ih.

- Gospodin skriva majčin i svoj identitet jer ne žele biti pod povećalom javnosti. Nije nam se javio jer želi biti slavan i bogat, nego zato što ga zanima istina. Ne planira se pojavljivati na sudu ili ostavinskim raspravama sve dok ne dokaže svoj identitet. Čini se kao simpatičan, drag i normalan čovjek. Nije bio nimalo bahat - kaže Hilbert.

Prince poslije smrti nije ostavio oporuku. S prvom suprugom, plesačicom Mayte Garciom (42), dobio je sina, ali dječak je umro tjedan dana poslije rođenja. Pjevač poslije te obiteljske tragedije više nije imao djece.

Princeovo bogatstvo, koje se procjenjuje na pet milijardi kuna, naslijedit će sestra Tyka Nelson (56) i glazbenikovih petero polubraće. Planove im može poremetiti priznavanje Princeova izvanbračna sina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije