NAKON DUGO VREMENA

VIDEO Petar Grašo i Nina Badrić oduševili novim duetom 'Nemoj'

Petar Grašo i Nina Badrić
Foto: Matea Smolčić Senčar
1/3
26.06.2023.
u 18:19

Da se zaista radi o novom bezvremenskom hitu dvoje velikih glazbenih umjetnika potvrđuje i sinoćnji nastup na Melodijama Jadrana, gdje je pjesma premijerno izvedena, uz ovacije publike.

Dvije najveće pop zvijezde ovih prostora Nina Badrić i Petar Grašo ukrstili su glasove u pjesmi “Nemoj”. Omiljeni glazbenici snimili su zajednički duet na radost mnogobrojne publike koja je njihovu suradnju dugo priželjkivala. Godinu dana od velikog hita “Jel ti reka ko” Petar Grašo je u pjesmi “Nemoj”, ugostio po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora - jednu od najcjenjenijih i najnagrađivanijih glazbenica - Ninu Badrić.

- U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bi se osjećao komforno u suradnjama mora se poklopiti sve - i trenutak i glazba i izvođač. Nina i ja već dugo vremena čekamo da se sve tri stvari susretnu i dočekali smo je u pjesmi “Nemoj". Uživao sam u suradnji s Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvedbu, siguran sam da će to publika osjetiti! - ispričao je Petar.

Priču o sjajnoj suradnji dvoje prijatelja ispričala je i Nina.- Od prvog upoznavanja,  Petar i ja smo se prepoznali kao glazbenici i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu.Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumijemo oduvijek. Dogodila se prava pjesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će je publika zavoljeti kao što sam je i ja zavoljela na prvo slušanje - rekla je.

Da se zaista radi o novom bezvremenskom hitu dvoje velikih glazbenih umjetnika potvrđuje i sinoćnji nastup na Melodijama Jadrana, gdje je pjesma premijerno izvedena, uz ovacije publike. 

 

 

Pjesma ‘Nemoj’ još je jedna u nizu uspješnica iz glazbene radionice Huljić-Grašo.  Nakon pjesama Moje Zlato, Ako te Pitaju, Jel ti reka ko - Dani i godine, Rekao si - koje su poharale regionalne top ljestvice vjerujemo da će i zajednička pjesma “Nemoj”pronaći svoj put prema bezvremenskim pjesmama kakve ovo dvoje glazbenika stvaraju već dugi niz godina na radost mnogobrojne publike koja ih prati i voli desetljećima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije