Kad krene onda baš krene

Ornela Vištica otkrila: Tu noć sam se srušila od iscrpljenosti

Foto: Facebook
23.04.2022.
u 19:53

Sad tek mogu reći da sve što je odigrano proteklih mjeseci je bilo pod injekcijama, upala nad upalom, opisala je glumica dio svojih tegoba.

Kada izađu na pozornicu pred publiku ili stanu pred kameru tijekom snimanja filma ili serije, glumci sve svoje probleme zaboravljaju i posvećuju se u potpunosti izvedbi kako bi publici što vjernije dočarali lik kojeg tumače. Nije to uvijek lako, ali zbog publike spremni su trpjeti i bol tijekom predstave kako ih ne bi razočarali. Takvu sličnu situaciju proživljavala je nedavno i Ornela Vištica, a sad je na Facebooku otkrila o čemu je riječ.

- Onaj osjećaj kad popusti zubna injekcija, a nemam večeras predstavu i ne moram večeras govoriti. Sad tek mogu reći da sve što je odigrano proteklih mjeseci je bilo pod injekcijama, upala nad upalom. Kad krene onda baš krene. I na daskama i pred kamerom.  Prije par dana sam shvatila tek navečer da sam cijeli dan popila čašu vode na cjelodnevnom snimanju.  Naravno, tu noć sam se srušila od iscrpljenosti… Sretna sam što imam najbolju i najstrpljiviju zubaricu na svijetu, koja daje najbezbolnije injekcije - Josipa Todorić. Ali biti doma, bez nastupa večeras mi je - neprocjenjivo. Kod glumaca je profesionalnost uglavnom na zadatku, igraju često pod raznoraznim problemima, bolovima, situacijama…uvijek na visini zadatka. Zvuči kao zlatno pravilo izdržljivosti.  No i mi smo ljudi . Od krvi i mesa. - poručila je Ornela na Facebooku.

Njezini obožavatelji su joj poželjeli brz oporavak.

- Naravno. Lijepo napisano. Brz oporavak želim. Brz oporavak od srca vam želim. Brz oporavak! Bit će sve dobro! Samo hrabro naprijed. Sve prolazi, i to proći će.....mi žene smo lavice....- napisali su joj u komentarima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije