Orlando Bloom:

Očinstvo je za mene najbolja stvar u životu

Orlando Bloom
14.12.2016.
u 12:00

Kad mi se rodio sin, postao sam druga osoba. Odjednom sam bio puno zreliji i odgovorniji, rekao je glumac Orlando Bloom (39) te dodao je postao osjetiljivi i pun suosjećanja, prenosi 24sata.hr

- Radim s UNICEF-om i drago mi je da sam dio organizacija koja zaista mijenja stvari u zajednicama diljem svijeta - kazao je glumac te se pohvalio i svojom djevojkom Katy Perry (32) koja se također posvetila svojoj ulozi ambasadorice dobre volje. 

David Beckham, Priyanka Chopra and Orlando Bloom watch on at the UNICEF 70th anniversary event at the United Nations Headquarters in Manhattan, New York City, U.S. | Autor: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLDavid Beckham, Priyanka Chopra i Orlando Bloom u UNICEF-ovoj središnjici na Manhattanu povodom 70. rođendana organizacijefoto: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

 

- Ona je predivna, jako sam ponosan na to što radi. Njen glas daleko se čuje i drago je da podupire dobrotvorni rad. Divno je što to možemo raditi zajedno - kazao je Bloom. 

S bivšom ženom, manekenkom Mirandom Kerr (33), glumac ima petogodišnjeg sina Flynna. Zbog njega su Orlando i Miranda ostali u prijateljskim odnosima te ga zajedno odgajaju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije