NA SETU

Nove fotografije slavnog glumca iznenadile javnost: Uhvaćen je neprepoznatljivog izgleda i paranoičnog ponašanja

Leonardo DiCaprio
Foto: Profimedia
12.02.2024.
u 09:44

Iako se o filmu ne zna više detalja, Leo je snimljen na setu na kojemu je bio obučen kao beskućnik te je snimljen dok stoji pored telefonske govornice ispred lokalne tržnice

Hollywoodski glumac Leonardo DiCaprio (49) trenutno snima novi film Paula Thomasa Andersona, koji je zasad poznat samo pod nazivom BC Project.  Iako se o filmu ne zna više detalja, Leo je snimljen na setu na kojemu je bio obučen kao beskućnik te je snimljen dok stoji pored telefonske govornice ispred lokalne tržnice.

Paparazzi su ga uhvatili kako se mota oko tržnice, koristi telefonsku govornicu i ponaša se vrlo paranoično. Na policijskim automobilima koji su viđeni na setu piše Baktin Cross Police Department. Iako je radnja filma zasad tajna, Deadline je izvijestio da u filmu glume i Sean Penn i Regina Hall. Budžet filma navodno iznosi sto milijuna dolara. 

 

Foto: Profimedia

 

Inače, Leo je ambasador UN-a za klimatske promjene i često svoje društvene mreže koristi kako bi osvijestio svoje pratitelje o ekološkim problemima. Glumac je tako nedavno objavio video koji je snimio Reutersov fotoreporter iz Hrvatske Antonio Bronić, a snimku je na svom Instagramu objavila stranica Washington Post climate coverage. 

- Znanstvenici su otkrili mladu skupinu ugroženih divovskih školjki kod obale Hrvatske u Jadranskom moru. Populacija plemenite školjke, koja može narasti i 120 centimetara, opada otkad je smrtonosni patogen pogodio tu vrstu 2016. godine. Istraživači se nadaju da će vratiti školjke koje igraju važnu ulogu u održavanju zdravih podvodnih ekosustava - piše uz video koji je DiCaprio podijelio na svom Instagramu na kojem ima 62.2 milijuna pratitelja. Ispod ove objave, koju možete pogledati ovdje javile su mu se i obožavatelji iz Hrvatske.

- U Hrvatskoj se zove periska, a ljudi iz akvarija Pula predano rade kako bi ovu vrstu vratili u život u Jadranu.  Leo, stvarno primjećuješ sjajne stvari za ekosustav. Hvala iz Hrvatske, moramo više čuvati naše more, pogotovo od masovnog turizma. Lijepa moja Hrvatska, super vijest. Da istina. Živim u Hrvatskoj i mogu potvrditi ovu nevjerojatnu vijest - napisali su mu pratitelji na društvenoj mreži. Periska se nalazi na popisu strogo zaštićenih vrsta Republike Hrvatske te je u studenom 2023. godine kod Poreča je pronađeno 78 malih plemenitih periski. Biolozi su ove godine uspjeli prikupiti oko 100 mladih primjeraka i odvesti ih u akvarij. - To je bio znak da se još uvijek razmnožavaju - izjavio je za Reuters Sandro Dujmović iz "Nature Histrice".

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije