ODLIČAN STYLING

Nina je oduševila šljokičastim odijelom, a jedan detalj je posebno ukrao pažnju: Božanstvene su

Nina Badrić
Instagram
12.11.2023.
u 19:08

Nikad bolje nisi izgledala. Divna dama. Ljepoto uvijek si divna i prekrasna žena, poručili su joj u komentarima obožavatelji

Za svoje modne odabire Nina Badrić redovito dobiva komplimente, a velike pohvale idu za njezin outfit u kojem je jučer nastupila u Zrenjaninu. Šljokičasto odijelo ružičaste boje savršeno je pratilo liniju njezinog tijela i sve je to upotpunila rozim štiklama od satena modne marke Aquazzura čija cijena se kreće oko 895 eura. Kada je objavila fotografije njezini obožavatelji su joj napisali kako izgleda prelijepo.

- Nikad bolje nisi izgledala. Divna dama. Ljepoto uvijek si divna i prekrasna žena. Prelijepa, nježna, senzualna i jednom riječju DIVA!!!! Ninočka prekrasna. Stajling na visokom nivou. Božanstvene cipelice. Prava si žena, pogotovo imaš stila za garderobu - poručili su joj pratitelji na Instagramu, a oni koji su bili na njezinom koncertu tu večer su joj i zahvalili na predivnim uspomenama i glazbi.  Nina je nedavno u jednom intervju otkrila i kako se snalazi na društvenim mrežama i koliko otkriva o sebi pratiteljima.

- Ne dajem „sve“ na društvenim mrežama dajem na kapaljku što se kaže jer još nisam načisto s njima. Njima se treba znati služiti, kao i internetom općenito jer sve ostaje zapisano za sva vremena. Prvih par godina ni ja nisam imala percepciju o tome, ali čudno je vrijeme došlo ne smije se čovjek više ni našaliti od srca, da se to ne bi krivo protumačilo - rekla je Nina.  Osvrnula se i na svoju bogatu i uspješnu karijeru i tom prilikom istaknula je na što je najviše ponosna. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

– I te kako sam ponosna na sebe. Stvorila sam karijeru bez skandala, bez padova, bez igrica i bez timova koji su mi pisali pjesme. Ispalo je tako, a nisam tako željela. No kroz vrijeme se pokazalo da je ovo moj put. Pjesme koje sam sama napisala donijele su mi najveći uspjeh, a čitav život sam čeznula za timom autora koji će stvarati pjesme za mene a ja ću samo pjevati. Na kraju se dogodilo da je sve kod mene moralo imati teži put. Najprije sam morala uspjeti da bi se kompozitori zainteresirali za mene. Sad je lako. Sad je neki period u kojem sam mirna, rasterećena i u kojem me je Bog pomazio s par velikih i dobrih pjesama u nizu. - rekla je. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije