NEMA NI RAZGOVORA!

Ni najbliže osoblje nije vidjelo Kate Middleton nakon operacije, posjetile su je tek dvije osobe

Kate Middleton
Reuters
17.03.2024.
u 17:10

Prema izvorima iz palače, osoblje Kate Middleton nije vidjelo princezu još od operacije, a nije im dopušteno niti razgovarati s njom.

Britanska princeza Kate Middleton podijelila je nedavno obiteljsku fotografiju na Instagramu na kojoj sjedi okružena sa svoje troje nasmijane djece - princem Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom i tako čestitala Majčin dan nakon operacije abdomena kojoj se bila podvrgnula prije dva mjeseca.

Bila je to prva službena fotografija princeze objavljena od njezinog zahvata 16. siječnja i činilo se da je trebala umiriti strku i kraljevske obožavatelje koji su počeli sve glasnije komentirati dugotrajnu odsutnost buduće kraljice iz javnosti, kao i nedostatak komunikacije s Kensingtonskom palačom o njezinu zdravlju, piše showbuzz.dnevnik.hr.

Ali svega u roku od nekoliko sati, korisnici društvenih mreža su pobjesnili oko fotografije. Neki su se pitali kada je uopće snimljena, dok su drugi zaključili kako se čini da je fotošopirana, a novinske agencije su je zbog toga povukle iz svojih baza.

Čudan razvoj događaja samo je povećao zabrinutost oko 42-godišnje Kate, no prema jednom kraljevskom izvoru, ona je dobro, ali za sada nema namjeru s javnošću podijeliti više informacija o svom stanju.

“Koji god bio razlog operacije, osobne je prirode, a Kate detalje želi zadržati što je moguće privatnije”, izjavio je izvor US Weekly, dodajući da su čak i neki članovi njezine vlastite obitelji još uvijek u neznanju.

"Možda će otkriti više, kad se bude osjećala dovoljno dobro, ali ne obećava ništa", dodao je.

Iako se 4. ožujka pojavila paparazzo fotografija Kate u automobilu s njezinom majkom Carole Middleton u blizini dvorca Windsor, javnost je tražila više informacija od same princeze, no izvor iz palače kaže da su tamo svi tiho i šute o cijeloj situaciji.

“Stariji članovi osoblja nisu mogli vidjeti ili razgovarati s Kate, a nisu ni znali za operaciju dok nije najavljena, pa ih je ta vijest zatekla nespremne. Kate je tek nedavno počela govoriti članovima svog unutarnjeg kruga o prirodi svoje operacije i procesu oporavka. Samo nekolicina ljudi zna što se zapravo događa, a oni su škrti na riječima", pojasnio je.

Izvor kaže i da je Kate imala tek nekoliko posjetitelja, uključujući kralja Charlesa koji se liječi od raka i njegovu suprugu, kraljicu Camillu, ali njezino je stanje za sve ostale prekriveno velom tajne.

"To je zbunjujuće i izaziva određenu zabrinutost", zaključio je izvor.

Kate razumije znatiželju, ali osim svoje najbliže obitelji i prijatelja, ne želi popustiti u očuvanju svoje privatnosti.

“Kate je rekla da osjeća da ima pravo na izlječenje i oporavak bez svih ovih mahnitih nagađanja. Ni Kate ni William ne misle da njezina medicinska dokumentacija treba biti javno objavljena. Trudi se ne obazirati se na sve glasine i tračeve, a William daje sve od sebe da je zaštiti, ali to je uznemirujuće. Ovo je bilo stresno vrijeme za Williama i Kate, ali oni su jaki i izdržali su", otkrio je izvor iz palače.

Prema njegovim tvrdnjama, odluka da se objavi sporna fotografija povodom Majčina dana je bila kolektivna te da je palača pokušavala kontrolirati kaos, ali kako se čini, zasad bez velikog uspjeha.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije