SKUPILA SE POZNATA EKIPA

Naš proslavljeni glumac uživao je na jednom društvenom događaju u društvu prekrasne Hrvatice s kojom je poslovno surađivao

07.10.2023.
u 18:12

Goran Bogdan gostovao je na promociji knjige Sudnji dani u Zagrebu gdje je sreo i pjevačicu Ninu Badrić.

Glumac Goran Bogdan našao se na svečanom događaju gdje su prisustvovale još neke poznate osobe Zvonimir Boban, Aljoša Asanović i Mario Stanić. 

Također, među njima se našla i pjevačica Nina Badrić s kojom je Goran nekada i poslovno surađivao. Naime, glumio je u spotu za njezinu pjesmu "Dan D".

Na fotografiji možemo vidjeti kako Goran pomno prelistava knjigu, dok Nina stoji pored njega u dugoj rozoj haljini.

Inače, Bogdana često viđamo na događajima, a možemo ga vidjeti i u domaćim te stranim filmovima/serijama.

U sretnoj vezi je s 11 godina mlađom srpskom glumicom Jovanom Stojiljković.

Goran i Jovana, koja je široj publici najpoznatija po hit-filmu "Južni vjetar", obnovili su svoju vezu krajem 2021. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su bili prekinuli.

Ponovno su se zbližili na snimanju jedne serije u Hrvatskoj, o čemu je pisala Nova.rs. Još ranije otkriveno je kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. No, čini se kako je sudbina ipak imala drugačije planove.

Podsjetimo, Goran i Jovana vezu su započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko pričaju o svom privatnom životu, neki detalji su se ipak saznali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije