zanimljiv potez

Nakon vijesti o službenom razvodu i Severinine potvrde oglasio se i Igor Kojić sa simboličnom objavom

21.08.2021.
u 08:45

Igor Kojić (34) oglasio se na Instagram storyju nakon što se proširila vijest da su se on i Severina (49) službeno razveli. 

Nogometni menadžer je podijelio fotografiju svoje sjene u travi koja podsjeća na stav legendarnog pjevača Freddieja Mercuryja. Naime, vidi se Igor ima jednu ruku podignutu u zrak baš kao što je to činio i pokojni frontmen rock grupe Queen u glazbenim spotovima i na svojim nastupima. 

To je bio jedan od zaštitnih poteza Freddieja koji je poznat po hitovima "I Want To Break Free" i "Don't Stop Me Now". Inače, kratko nakon što su nam izvori bliski pjevačici potvrdili da su se službeno razveli, Igor se oglasio na Instagram storyju. 

Pjevačica i nogometni menadžer su potpisali sporazumnu rastavu braka 19. kolovoza na zagrebačkom sudu za koju su podnijeli zahtjev pet dana ranije.

Razvod je potvrdila i Severina koja se oglasila putem svog PR tima. 

 

 

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", istaknula je pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije