Bliži se početak snimanja

Nakon Kurta Russella, 'Čuvari galaksije 2' dobili i Stallonea?

Sylvester Stallone
Twitter/Screenshot
07.03.2016.
u 18:45

Sylvester Stallone primijećen je blizu seta filma, s povećim scenarijom u ruci. Tako su očele spekulacije o tome da će se i Sly pojaviti u filmu

Kako se bliži početak snimanja drugog dijela iznimno uspješnih 'Čuvara galaksije', tako se i dovršavaju pripreme oko uloga. Osim stare postave, tj. glumaca iz prvog filma (Chriss Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Vin Diesel , Dave Bautista i Karen Gillan), bilo je potrebno naći i posve nove glumce, za ulogu negativaca, a i za ulogu misterioznih pozitivaca o kojima se neko vrijeme već priča.

Tako je jednu ulogu preuzela legenda iz '80., Kurt Russell, za kojeg se smatralo da će odglumiti ulogu oca Petera Quilla, glavnog lika iz prvog dijela. No prije dva dana, Sylvester Stallone primijećen je blizu seta filma, s povećim scenarijom u ruci. Tako su istog trenutka počele spekulacije o tome da će se i Sly pojaviti u filmu, i to baš u ulozi za koju se prije smatralo da je Russellova, piše 24sata.hr. 

Sly je po izlasku iz hotela ušao u limuzinu kojom se inače vozi Chriss Pratt, što dodaje još težine ovoj ideji.
Marvel Studios nije komentirao ove glasine, tako da potvrde još uvijek nema.

Stallone, koji se vjerojatno i dalje oporavlja od gubitka na dodjeli 'Oscara', nikada nije glumio u superherojskom filmu. Jasno, to vrijedi ako smatramo da filmovi o Rambu nisu superherojski filmovi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije