Katie Price

Mom djetetu doktori su oštetili mozak, ali ipak ih neću tužiti

fghfh
Instagram
12.01.2017.
u 16:45

Katie Price (38) tvrdi da je njezin sin Harvey (14) bolestan zbog nepažnje doktora. Naime dječak je slijep, ima rijetki genetski poremećaj zvan Prader-Willi sindrom, autizam i ADHD, prenosi 24sata.hr

Reality zvijezda je gostovala u televizijskom showu u kojem je izjavila da su doktori oštetili Harveyev mozak jer mu nisu davali odgovarajuće lijekove.

- Ne možete tužiti bolnicu jer ju trebate, on tamo provodi većinu svog vremena - rekla je Katie. Prisjetila se teškog trenutka kada su joj rekli da je njezin sin slijep.

- Primjetila sam da ne reagira na podražaje kako bi trebalo. Liječnik je samo rekao - on je slijep. Nisu nam dali nikakve upute - požalila se.

Harveya je rodila dok je bila u kratkoj vezi s nogometašem Dwightom Yorkeom (45) koji dijete, tvrdi ona, ne želi ni vidjeti. Osim Harveya, ona je majka Juniora (11), Princess (9), Jetta (3) i Bunny (2). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije