potvrdila njegova kći Ivana

Mišo Kovač izašao iz bolnice, njegova kći otkrila kako se osjeća

Mišo Kovač
Ivo Čagalj/PIXSELL
06.12.2023.
u 15:41

Legendarni glazbenik prošlog tjedna završio je u bolnici zbog povišene tjelesne temperature, a sada je pušten iz bolnice.

Legendarni glazbenik Mišo Kovač (82) nakon što je liječen u splitskoj bolnici, pušten je na kućnu njegu. Ove vijesti potvrdila nam je i njegova kći Ivana koja je otkrila i kako se Mišo osjeća.

- Izašao je iz bolnice. Sve je sada u redu. Dobro je - kratko nam je rekla.

Inače, legendarni glazbenik prošlog tjedna završio je u bolnici zbog povišene tjelesne temperature. Njegova kći nekoliko je puta govorila o njegovom zdravstvenom stanju te kazala da se ne radi o ničem ozbiljnom te da se on nalazi na odjelu pulmologije u splitskom KBC-u. Nakon toga je kazala i da se osjeća bolje, a jučer, u utorak, je otkrila i da će uskoro na kućnu njegu. Osim toga, dodala je i da se glazbeniku temperatura spustila. 

Podsjetimo, Ivana Kovač kazala je u prethodnom razgovoru kako osobe starije životne dobi se trebaju javiti u bolnicu kako imaju povišenu tjelesnu temperaturu, pogotovo ako imaju već neke poteškoće kao on. 

- Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu... Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu, pa ga moramo odvesti u bolnicu. To je više preventivno. Doktori će ga malo zadržati pa ga onda pustiti doma - rekla nam je glazbenica tada. Glazbenik inače pati od kronične opstruktivne bolesti pluća.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije