OPUŠTENO IZDANJE

Mateo Kovačić popeo se na pozornicu i s Indirom zaplesao na 'Svijet voli pobjednike'

Indira Levak
Tomislav Šilovinac
04.07.2023.
u 17:18

Na jednoj od snimaka koje je podijelila vidjelo se i kako joj se Mateo pridružio na pozornici dok je izvodila 'Svijet voli pobjednike' Mateo je kratko zaplesao s Indirom, skakao u ritmu, a onda je skočio s pozornice.

Razdoblje ljetne pauze za brojne nogometaše traje već neko vrijeme, a pisalo se i o tome gdje se odmaraju vatreni. Tako smo imali prilike vidjeti hrvatskog kapetana Luku Modrića kako plovi Jadranom, točnije snimljen je kod Dubrovnika i Hvara na luksuznoj jahti koja stoji 160 tisuća eura tjedno, a uhvaćeni su i  Dejan Lovren, Borna Sosa te Mateo Kovačić kako ljetuju na Korčuli. Mateo Kovačić je šetao sa suprugom Izabel i sinom u starogradskoj jezgri, a Borna Sosa ovdje je već praktički domaći jer je se šuška kako posjeduje modernu kuću u Lumbardi i kupa se s lokalnim stanovništvom. 

No, čini se kako je Kovačić nakon kratkog razgledavanja odlučio posjetiti i još jednu destinaciju. Na TikToku je osvanuo video kako hrvatski nogometaš šeta po Šibeniku gdje su ga brojni obožavatelji tražili fotografiranje, a sada se pojavio i na zabavi koju je organizirala njegova supruga Izabel na kojoj je promovirala svoju modnu marku Lunilou. Gostima je pjevala glazbenica Indira Levak, a neke snimke pojavile su se i na društvenim mrežama. 

Indira je neke snimke podijelila na društvenim mrežama te zahvalila na pozivu i poručila da joj je bila čast. Na jednoj od snimaka koje je podijelila vidjelo se i kako joj se Mateo pridružio na pozornici dok je izvodila 'Svijet voli pobjednike' Mateo je kratko zaplesao s Indirom, skakao u ritmu, a onda je skočio s pozornice. 

 

 

Indira je i njega spomenula u svojoj objavi te napisala: 

- Dragi Mateo, sretno i jedva čekam da 'Svijet voli pobjednike' zajedno pjevamo i u Manchesteru - poručila je. 

Inače, Kovačić je prije nekoliko dana službeno postao igrač Manchester Cityja. 

Dodajmo da su se Mateo i Izabel 2017. godine vjenčali u župi Antuna Padovanskog te su roditelji dječaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije