13-godišnji Mostarac

Mali Čola za Večernji list: Na sceni se osjećam opušteno, a kolege iz škole mi daju veliku podršku

12.12.2016.
u 10:24

“Ne plači, ja nemam nade, ti nemaš stida, nekada i toga bilo je među ova četiri zida”, zapjevao je Josip Drinovac u glazbenoj emisiji “Neki novi klinci” i ubrzo zaradio nadimak od žirija “Mali Čola”. “Rijeka suza i na njoj lađa” uspješnica je Zdravka Čolića koju je sjajno izveo 13-godišnji Mostarac. Pjevačica Marina Tadić kazala mu je da pjeva fantastično, dok je Ivana Selakov u znak podrške na refrenu ustala i počela pljeskati.

- Izabrao si moju omiljenu pjesmu Zdravka Čolića, a donio si je na scenu kao jedan mladi Zdravko Čolić. Ne znam kako je Čolić pjevao s 13 godina, ali mislim da je tako bilo. Emocija je bila takva kakva bi trebala biti i samo naprijed, kazala mu je Ivana. Milan Topalović Topalko istaknuo je kako je oduševljen njegovim pjevanjem, kao i Nemanja Stevanović i Bojan Marović koji je istaknuo kako mu je sve jasno s obzirom na to da mladi Josip dolazi iz Mostara.

Ekipa Večernjeg lista kontaktirala je “Malog Čolu”, kako je žiri nazvao Josipa, koji je istaknuo da je oduvijek u glazbi i da se dobro osjećao tijekom nastupa.

- Nije bilo treme. Vježbao sam tako da sam se osjećao opušteno i sigurno, a ljubav prema pjevanju oduvijek postoji. Idem u glazbenu školu tako da sam oduvijek u glazbi. Moj otac je glazbenik i od njega sam naslijedio talent, govori za Večernji list Josip kojeg je otac Zoran, poznati mostarski glazbenik, pratio na nastupu. Glazbeni uzori su mu Zdravko Čolić, Dženan Lončarević i Saša Kovačević. Josip ističe kako su kolege iz škole zadovoljni njegovim nastupom i daju mu veliku podršku te ga tjeraju da ide naprijed, iz nastupa u nastup.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije