TIJEKOM ODMORA S OBITELJI

Maju Šuput su opljačkali na odmoru u luksuznom resortu na Mauricijusu

Maja Šuput
Instagram
26.02.2023.
u 10:57

Pjevačica kaže kako o ovom događaju nije htjela pričati jer joj je putovanje i odmor u ovom resortu bilo prekrasno i nije htjela umanjiti ljepotu tog mjesta ovim izoliranim slučajem

Svake godine u siječnju Maja Šuput odlazi na odmor u toplije krajeve, a ove godine je sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom uživala na Mauricijusu. Odsjeli su u Four Seasons Resortu Mauritius u kojem svaka vila i rezidencija za goste ima vlastiti privatni vrt i bazen. Uživanje u ovom rajskom okruženju malo je narušila činjenica što su Maju opljačkali dok je s obitelji bila na večeri.

Nakon dva dana policija joj je vratila otuđene stvari, a sve je prenio i jedan lokalni portal, pišu 24 sata. Pjevačica kaže kako o ovom događaju nije htjela pričati jer joj je putovanje i odmor u ovom resortu bilo prekrasno i nije htjela umanjiti ljepotu tog mjesta ovim izoliranim slučajem. Policajci su se s Majom i Nenadom fotografirali kada su joj vratili stvari među kojima je bio sat koji joj je poklonio suprug te jedna torbica koju je sama kupila. 

Ovo nije prvi put da je pjevačica na meti lopova, jer su joj 2017. godine provalili u njezin stan i ukrali stvari u vrijednosti od oko 60 tisuća kuna. Pljačka se dogodila dok je ona bila na odmoru u Meksiku, a počinitelji su uhićeni mjesec dana poslije pljačke. 

- Večerali su kod mene, pili su mlijeko, Red Bull i rum koji sam donijela kao suvenir s Kajmanskih otoka. Tko normalan pije rum osim ako nisi pijani mornar, ne razumijem? Oni su to zajedno popili i kod mene jeli zimsku salamu te kulen. I sve su ostavili na stolu, vjerojatno su se i slikali, kao; gledaj, večeramo kod Maje Šuput - ispričala je Maja u jednom intervju nakon što se pljačka dogodila. Otkrila je tada i kako je vidjela kako izgledaju lopovi i dodala kako bi radije da im nije vidjela lica.

- Vidjela sam kako izgledaju. Bilo bi bolje da nisam, jer su mi sada samo njihove face pred očima. Zamišljala sam ih kao neke barem, ono, cool lopove, kao 'tako smo cool da smo narezali zimsku salamu i kulen', ali stvarno nisu. Da rade, primjerice, na kiosku, čovjek ne bi kod njih kupio ni žvakaću, oni ozbiljno izgledaju loše - ispričala je tada. Policija je Maji vratila dio otuđenih stvari a to su bili laptop i mobitel, ali druge vrijedne stvari poput nakita i sata nisu pronađene kod lopova. Maja je bila zahvalna što je policija uspjela riješiti ovaj slučaj i što su počinitelji privedeni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije