raspametila obožavatelje

Maja Šuput šokirala novom objavom! Obožavatelji ne vjeruju kakav će hit uskoro biti objavljen

Maja Šuput
Instagram
06.03.2024.
u 07:30

Maja Šuput najavila je novu pjesmu, a obožavatelji već sad govore kako će biti veliki hit.

Poznata Zagrepčanka i jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Maja Šuput doslovce je raspametila obožavatelje velikim novostima. Na svojem profilu na društvenoj mreži Instagram Maja je najavila novu pjesmu "James Bond" i time oduševila mnogobrojnu publiku. "Jeste li spremni za 'James Bond'? Uskoro stiže", napisala je uz isječak iz spota u kojem pjeva stih: "Možda sam plava, možda sam blond, ali nisam Marilyn, ja sam James Bond". Pjeva plavuša na setu spota koji izgleda kao iz svjetskih filmova. 

"Ovo će biti HIT, svaka čast , tko zna zna", "Dobra", "Wow", "Najbolja si, obožavam te", pisali su joj obožavatelji koje je raspametila vijest o Majinoj novoj pjesmi. Naime, pjevačica je posljednji put objavila singl, odnosno pjesmu 2021. godine, a riječ je o pjesmi "Ženo draga", što zapravo znači da novu pjesmu nije objavila gotovo tri godine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Iako zadnjih godina nema novih pjesama niti hita, Maja je poznata kao jedna od naših najzaposlenijih glazbenica i nastupa gotovo svaki vikend.

Također je i u poduzetničkim vodama, a okušala se i kao voditeljica te je već godinama članica žirija showa Nove TV "Supertalent". Uz sve to je i majka sinčića Blooma i svaki slobodni trenutak provodi s njim i suprugom Nenadom Tatarinovim.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije