UŽIVAJU NA IBIZI

Maja Šuput raspametila izdanjem u svilenoj haljini koja joj je istaknula noge: 'Ostani nam takva'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/3
16.05.2023.
u 08:13

Prvo godišnjica braka, pa sada i Nenadov 40. rođendan. Omiljeni hrvatski par sve je proslavio na Ibizi, a Maja je za tu prigodu posebno zasjala

Pjevačica Maja Šuput (43) dvije posebne prilike odlučila je proslaviti putovanjem na prekrasnu Ibizu, gdje je naravno otputovala sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom. Tako su tamo Maja i Nenad proslavili proslavili četvrtu godišnjicu braka, a u nedjelju, na Majčin dan, proslavili su i Nenadov 40. rođendan. 

Pjevačica je za njegov rođendan odjenula svilenu žutu dugu haljinu s visokim prorezom koji joj je istaknuo vitke noge. Nenad se i ovaj put odlučio za elegantnu kombinaciju pa je tako odjenuo bijelo odijelo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

- Sretan rođendan ljubavi moja. #40 Samo da zauvijek ostaneš baš ovakav kakav i jesi! Volimo te najviše Bloomi i ja - napisala je zaljubljena pjevačica, a ispod fotografija su se nizali komentari u kojima su joj pratitelji pisali komplimente.

"Predivna si...ne treba ti više botoxa, ostani nam takva...volimo te", "Predivni", "Omiljeni par", pisali su mnogi, dok su drugi čestitali Nenadu rođendan i Maji majčin dan.

Inače, Maja i Nenad vjenčali su se u svibnju 2019. na jednom imanju u Istri, a pjevačica je imala čak tri vjenčanice. Kuma na vjenčanju bila je Lana Gadža Čermak, a među gostima su bili Majin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić, frizerka Valentina Čajo, vizažistica Lada Mitrašinović te menadžerica Katarina Kolar.

Mladenku je tada do oltara dopratila mama Danica, a za Majinu vjenčanicu bio je zaslužan njen dugogodišnji stilist Marko Grubnić koji je na društvenim mrežama priznao kako mu je Maja izmamila suze kad ga je zamolila da joj upravo on dizajnira vjenčanicu za najvažniji dan. Maja mu je tada rekla kako joj je on napravio sve najvažnije haljine u životu I želi njena vjenčanica bude omaž njihovom prijateljstvu i suradnji.

Nakon nepune dvije godine braka na svijet je stigao i njihov sin Bloom koji je danas prava Instagram zvijezda i svjetski putnik baš kao i njegovi roditelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije