PJEVALA U RIJECI

Maja Šuput pokazala haljinu u kojoj je nastupila, pratiteljica: 'Bez ovoga je čisto dovoljno'

26.08.2023.
u 19:15

Šuput je ovom prilikom odjenula žutu haljinu koja je podijelila njezine obožavatelje. Haljina je otvorenih ramena te asimetričnog kroja i završava oko koljena. Na trbuhu ima i proziran dio, a na struku ima i žutu ružu. Ovoj kombinaciji je dodala sandale na petu i nakit, a kosu je splela u punđu i dodala crveni ruž.

Pjevačica Maja Šuput (43) velika je radoholičarka, a svoje slobodno vrijeme voli provesti sa svojom obitelji. Maja sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom preko ljeta odmara uz more te se javlja svojim prijateljima na društvenim mrežama. Na ovim platformama dijeli i snimke sa svojih koncerata, a jučer se tako javila prije koncerta u Rijeci.

Maja je ovom prilikom odjenula žutu haljinu koja je podijelila njezine obožavatelje. Haljina je otvorenih ramena te asimetričnog kroja i završava oko koljena. Na trbuhu ima i proziran dio, a na struku ima i žutu ružu. Ovoj kombinaciji je dodala sandale na petu i nakit, a kosu je splela u punđu i dodala crveni ruž. 

No, ovaj neobičan kroj podijelio je pratitelje u komentarima. "Bez ruže čisto dovoljno, nema potrebe", dojam je jedne osobe, a drugi se nisu složili. "Bravo za žutu haljinu", "Nikad bolje obučena", "Prediva uvijek", pisali su joj drugi uz emotikone vatrica i srca.

Nakon ove objave Maja se javila i nakon koncerta te podijelila djelić atmosfere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

- Prekrasna noć. Hvala Rijeka, hvala ekipa za energiju , ljubav i ruke u zraku od prve do zadnje pjesme. Volim vas - napisala je uz snimke.

Podsjetimo, Šuput se nedavno javila iz Novalje između koncertima. Šuput je pozirala u crnom bikiniju visokog struka, sa šeširom i sunčani naočalama te pokazala kako se rashlađuje u bazenu.

- Guštam i guštam  - poručila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije