razgalila srca obožavatelja

Maja Šuput nakon dugo vremena objavila fotografiju svoje majke: 'Ista si mama'

Maja Šuput
instagram
17.09.2023.
u 08:14

Maja Šuput javila se obožavateljima iz Opatije i podijelila je nekoliko videa na Instagram storyju na kojima je glavna zvijezda njezin sin Bloom, a nakon dugo vremena objavila je i fotografiju svoje mame Danice te je napisala: Jedna i jedina baka Danica.  Mama joj je velika podrška i dok je bila trudna objavila je fotografiju s mamom i napisala je:

- Nedjeljom kod mame na ručku, plus obavezno slikanje jer mama hoće trudnicu u svim fazama na slikama.  U komentarima su joj se tada javili brojni obožavatelji i napisali kako ne vjeruju da joj je to mama jer tako mladoliko izgleda.  - Mama? Ti me zezaš? Prije sestra. Predivne ste. Jao kako lijepa mama. Ista mama, isti smiješak. Ista si mama. Predivne. Vidi se na koga si toliko lijepa - napisali su joj obožavatelji u komentarima.

Foto: instagram

 

- Najveći heroj u ovoj priči je moja mama Danica. Svaki dan, sat, minutu, posljednjih 16 godina dala je njemu. Da nije bilo nje, pisala bih ja ovo puno prije. On je imao tu sreću da ima nju, da mu olakša da dostojanstveno živi koliko god je to moguće u svojoj bolesti - napisala je Maja na društvenim mrežama kad joj je preminuo otac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije