POZIRALA U TOPLESU

Maja Šuput gole grudi prekrila je samo rukama, a pratitelje je fotka oduševila: 'Najbolja fotka i status'

Maja Šuput
Instagram
28.07.2023.
u 10:22

Glazbenica Maja Šuput (43) odmarala je u luksuznom resortu u Istri odakle vikendom može lako otići na gaže. Zato su radni dani uglavnom rezervirani za odmor, a pratiteljima se pohvalila novim fotografijama s bazena.

Na njima pjevačica pozira u toplesu, a gole grudi prekrila je samo rukama. Na sebi je imala i šeširić i sunčane naočale marke Gucci

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

- Kad ne znas šta, obuci osmijeh - napisala je pored crno bijelih fotografija pjevačica. Pratiteljima su se fotografije posebno svidjele. 

"Spontano prekrasne", "Mala, preveć si se otela kontroli", "Predivna uvijek", "Najbolja fotka i status na cijelom računu ever!", pisali su joj u komentarima. 

Inače, nedavno je pokazala kako je na gažu odletjela privatnim avionom. Za vikend je pjevala u Kneževim Vinogradima, a na Instagramu se pohvalila kako je na koncert putovala privatnim zrakoplovom, a s njom su letjeli i suprug Nenad i sin Bloom. 

- Bloom ide na prvi koncert s mamom. Sa stilom, pohvalila se Šuput u opisu fotografija. No, pažnju njenih pratitelja privukla je Majina kombinacija. Maja je nosila kratki topić, ispod kojeg očigledno nije imala grudnjak, a kombinirala ga je i s prozirnim mrežastim hlačama.

Nakon toga Šuput je objavila kako se i s koncerta vratila zrakoplovom.

- Sa stilom doletih na koncert, napisala je Maja.

Ovo ljeto Maji je kao i svake godine ispunjeno nastupima i angažmanima na svadbama, a svaki slobodan trenutak između nastupa koristi kako bi ih provela sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom. Nedavno je rekla kako joj sin daje energiju i da je oduvijek spavala malo, a sada kada ima malo dijete spava još manje.

- Kad nemam nastup i slobodna je noć idem spavati oko ponoći i budim se oko sedam. U najboljim uvjetima, što ovisi o Bloomu, spavam šest sati, a zapravo u većini slučajeva manje od četiri sata, i to pogotovo ako je radni dan. Jednostavno, kad živiš život pjevačice, putuješ svaku večer u drugo mjesto, život ide puno brže nego da si cijelo vrijeme doma pa ne znaš što bi sa sobom. Čekaš film, seriju, odlazak na neku svadbu... Ja nikad nemam priliku nešto čekati. - objasnila je Maja za Slobodnu Dalmaciju. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije