Rosa iz Dva i pol muškarca

Lijepa glumica godinama pati od mizofonije

uloga
14.02.2016.
u 17:07

Rose iz Dva i pol muškarca ima rijedak psihički poremećaj, poludi od nekih zvukova

Popularna Rose iz serije “Dva i pol muškarca” rođena je 1977. u Plymouthu na Novom Zelandu.

Nakon završetka srednje škole za djevojke u rodnom gradu, Melanie Lynskey otišla je na sveučilište u Wellingtonu, gdje je studirala kazalište i englesku književnost. Svjetsku slavu doživjela je u svom prvom filmu, koji je snimila sa samo 16 godina. Bila su to Nebeska stvorenja, u kojima je glumila s Kate Winslet.

Film je nominiran za Oscara, a Melanie je dobila pozivnicu za Hollywood u kojem je debitirala 1998. u Pepeljuzi, uz Drew Barrymore. Dosad je ostvarila više od 60 uloga na filmu, a na televiziji je osim Dva i pol muškarca poznata i po ulogama u serijama House, Uvijek je sunčano u Philadelphiji i Ženske priče.

Dobre kritike dobila je i lani za ulogu u seriji “Togetherness” HBO-a. Godinama je bila u vezi s glumcem Jimkijem Simpsonom, za kojeg se udala 2007. Rastali su se 2014. zbog “nepremostivih razlika”. Od prošle godine u vezi je s drugim kolegom, Jasonom Ritterom. Dijagnosticirana joj je mizofonija, rijedak psihički poremećaj koji se pojavljuje posljednjih godina.

Ljudi koji pate od mizofonije znaju poludjeti zbog nekog sasvim uobičajenog zvuka poput zviždukanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije